2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 21341 بازدید | 591 پست
نه نمیدونم کلا حالم خوب نیست.الان مثلا نسبتا خوبم، بعد یهو مودم میوفته. مثلا چیزی که دیروز حالم رو گ ...

بعدم مگه چه بلایی سرت اومده؟

که  اون آقا بخواد اینطوری راجع بهت فک کنه 

هر چی شده سر چشم زخم بوده مطمئن باش 

جز خودت هیچکس نمیگه اتفاقی افتاده 

همه حسرتت رو میخورن کسی نمیگه این زندگیش فلان شد 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
بعدم مگه چه بلایی سرت اومده؟که اون آقا بخواد اینطوری راجع بهت فک کنه هر چی شده سر چشم زخم بوده مطمئ ...

نمیدونم واقعا.

چون‌مرد خیلی خوبی بود فقط شخصیتش به من نمیخورد و الان میبینم چقدر همه تحسینش میکنن و ارزوشونه باهاش ازدواج کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین چی میگم بخدا بخند😀همین ‌که خواهر نداری برادرزیاد نداری خداتو شکر کن خداخیر بده کم جمعیتین فکرکن ۵ تا خ داربرادر هرکدوم یک اخلاق یک ساز بزنن یک توقعی یک حرفی شماااین مشکلاتو نداری فقط متمرکز رو خودتین و خانواده همسرت اگر جاری داشتی دو تا خواهرشوهر کنارت بودن اصلاا بخدا اینجوری به جزییات محال بود فکر کنی یک چیزایی پیش میومد خداداند. اون اقا هم بالاخره سختی کشیده درس خونده مشکلاتی حتما سرطلاق گذرونده اونم کلی بحران گذرونده الان به این مقام رسیده اما باز با همونم ازدواج میکردی چالش های دیگری داشت. الان مگه همسر شما قابل تحسین نیستن دیگرانم کلی تحسینش مبکنن اما خب شما مسایل خودتونو دلرید. هیچی کامل و گارانتی دار نیست

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ببین چی میگم بخدا بخند😀همین ‌که خواهر نداری برادرزیاد نداری خداتو شکر کن خداخیر بده کم جمعیتین فکرک ...

نه اصلا به اون فکر نمیکنم که باهاش ازدواج میکردم چون هنوزم‌میدونم اخلاقامون بهم‌نمیخورد و ...

فقط اینکه فکر میکنم نکنه تو ذهنش بگه این با من ازدواج نرکد حالاشو بیین

نه اصلا به اون فکر نمیکنم که باهاش ازدواج میکردم چون هنوزم‌میدونم اخلاقامون بهم‌نمیخورد و ...فقط این ...

اون از کجا میخواد بدونه حال شما چیه یا تو زندگیت چخبره 

اسی چرا خودآزاری میکنی

نمیدونم واقعا.چون‌مرد خیلی خوبی بود فقط شخصیتش به من نمیخورد و الان میبینم چقدر همه تحسینش میکنن و ا ...

وقتی تو زندگی  کمی ناراحتی و مشکل پیش میاد ادم شروع میکنه به مقصر کردن خودش 

اون آقا چی میدونه از زندگی تون 

تو هر زندگی مشکل هست خب 

این فقط تو فکر شماست 

آقایون اگه کسی رو دوست داشته باشن بهش نرسن 

همیشه ته ذهنشون دوست دارن به اون خانم برسن 

نه اصلا به اون فکر نمیکنم که باهاش ازدواج میکردم چون هنوزم‌میدونم اخلاقامون بهم‌نمیخورد و ...فقط این ...

عزیزم مگه حالای شما چشه ؟

حداقل در ظاهر اینه که با یه رزیدنت نوروسرجری با یه خانواده ی خیلی تاپ و با وضع مالی خوب ازدواج کردین 

مشکلات درونی شما رو که اونا نمیدونن 

اتفاقا شاید پیش خودش میگه خوب شد با من که نمیتونم رابطم  رو نگه دارم ازدواج نکرد الان سر زندگیشه

والا همش تصورات خودتونه

عزیزم اون آقا که میگی قابل تحسین هست اخلاقش اون چیزی که شما میبینی اخلاق اجتماعیش هست اخلاق زندگی مشترک و اینکه توی زندگی مشترک چطور رفتار می‌کنه و زیر سقف با همسرش چطور بوده خدا داند.هیچکس دستش رو کامل رو نمیکنه.حتی توی زندگی مشترک زن و شوهر بعد از چندین سال هم ممکنه به شناخت کامل از هم نرسن.اون آقا هم اون چیزی که شما دارید می‌بینید ویترینش هست.شما و همسرت هم خیلی با هم خوشبخت اید خدا رو شکر.مگر خوشبختی یعنی چه؟عزیزم شما توی چالش های خانواده همسر و مادر شوهر بد گیر نکردید .که انشالله همیشه هم همینطور خوش باشید .عزیزم فکر می‌کنی ماهایی که ازدواج کردیم بی سواد بودیم خیر.ولی اینکه خانواده طرف مقابلت شعور رفتار با عروس رو داشته باشن رو هر کسی ندارم.این صحبت‌ها رو کردم که خودتو درگیر افکار مزاحم نکنی.خوشبختی همون چیزی هست که الان داری لمسش میکنی.خوشحال باش و شاد زندگی کن.مشکلات توی همه زندگی ها هست کم و بیش

حالات عالیه مگه چی شده. سفر براه زندگی براه .خیلی هم خوبه. فقط حواست بااشه کسی از درون زندگی به اون خبر کشی نکنه.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها یه  چیزی شد. خودمم دیگه خندم میگیره انقدر اتفاقی بد داره میکفته الکی.

من سرکار بودم زنگ زدم شوهرم گفتم بریم جیگر بخوریم شوهرم گفت باشه بعد داشتم برمیگشتم خونه زنگ زد گفت تولد فلانیه تو باغ میریم تولد امشب گفتم باشه رسیدم خونه، دیدم شوهرم تو خودشه و عصبی بود، رفتم لباس پوشیدم خب تولد لحظه اخری تو باغ انتظار ندارن من یه لباس خاص بپوشم که بافت مجلسی پوشیدم با شلوار گفت اول بریم جیگر بخوریم گفتم خب اونا فینگر فود میدن یه شب دیگه بریم جیگر گفت اخه تو گفتی جیگر گفتم اشکال نداره یه شب دیگه ارایشم پاک میشه گفت پس نمیخواد بریم حوصله ندارم گفتم چرا خب، گفت حوصله ندارم با این لباس هایی که تو پوشیدی اصلا دلم نمیخواد باهات بیام تولد. گفتم خب تو باغه الان تو به من خبر دادی میزم یه لباس دیگه پوشیدم گفت نمیخواد و رفت لباساشو در اورد

بچه ها یه چیزی شد. خودمم دیگه خندم میگیره انقدر اتفاقی بد داره میکفته الکی.من سرکار بودم زنگ زدم شو ...

خودش حوصله نداشته بره 

دنبال بهونه بوده 

منتظر بوده تو بگی نریم 

که نگفتی 

خودش یه بهونه ی دیگه پیدا کرده