2777
2789
عنوان

یه ادم چقد میتونه خوش شانس باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 65 پست
ادمای سمی خودخواهن و موذی و بشدت از ادمای ساده و مهربون سواستفاده میکنن شانس ندارن سیاست کثیف دارن

توف تو این زندکی من دقیقا شوهر بیشرفممنن چقد از من سواستفاده کرد

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

من که دوسال قط رابطم بعد اخه تو نمیدونی ابن شوهر بیشرفم چقددد منو عذاب دادنگا همه چی به شانسه

شوهرت ربطی به خواهرش داره؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس پلیز

بخدا نمیتونم عکس بذارم اگرنه میذاشتم بقران رفته قرص چاقی خورده 88 کیلوه بعددد سیاههههه

حالا پسره قد بلند چهارشونه

استاتر افکارت رو عوض کن تا زندگیت درست بشه و خوش شانس بشی ...خیلی افکارت منفی و سیاهه ...

اقا تو عقد باشی شش دانگ خونه بزنن به نامت مادرشوهرت اول کار بمیره خوش شانسی نیست پس چیه??

منو میشناسی؟ببین ملت 20 سال زنو شوهرن یه گ وزم به اسم زنشون نمیزنناین شش دانگ خونه رو زده بنامش

حتما اونجاش از طلا یا شمش زمرد که پسر رو اینجوری کور کرده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
حتما اونجاش از طلا یا شمش زمرد که پسر رو اینجوری کور کرده

عی خدا کاش قیافشو میدیدی اخه ذاتشم خب نیست

اقا تو عقد باشی شش دانگ خونه بزنن به نامت مادرشوهرت اول کار بمیره خوش شانسی نیست پس چیه??

مرگ دیگران خوش شانسی نیست 

زدن خونه هم همچنین 

خوش شانس کسیه که دل وقلبش بزرگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

خب اگه شانس داشت قیافه هم می‌داشت بقیه چیزایی هم که گفته روزیش بوده تقدیرش بوده تقدیر تو هم این اندازه ست حسادت هم منفعت نداره فقط آتیش به زندگی خودت راه میندازه 

تو این کره خاکی و 8میابارد آدم دست کم 2میلیارد آدماییی هستن با موقعیت های به نسبت عالی به نظرت خریت نیس بیشینی برا هر کدوم حرص بزنی و حسادت کنی خب که چی همون آدم زندگی خودشو کنه بهتره من بهت حق میدم همه ماها کم و بیش حسادتو تجربه کردیم و طبیعیه ولی عمق ماجرا اینه حالا خودت بشین فکر کن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
شوهرت ربطی به خواهرش داره؟

اره چرا نداره طلاهامو ازم گرفت ماشین خرید زد به نام خودش

یه قرون بهم نمیده کاش شرایط طلاق داشتم