2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 36999 بازدید | 1067 پست

ببینید چه مدت بعد جواب پیامک میده؟ از نطر زمانی؟ می خوام ببینم با تامل و مشورت خاله ش می خواد  جواب بده یا خودش سریع پاسخ میده.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدم سرکار باشه نتونه جواب بده، این دلیل نمیشه که

بله همینطوره. شاید در اتاقعمل باشن . اما کلی ادم میفهمه پیام از خودشه یا دیکته بقیه. چون قبلا استارتر گفتن پیامی داده بودن که محتوا به کلام مادرشوهر نزدیک بود از اون جهت گفتم.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها پیامک بدم یا تو تلگرام

عزیزم فکرکنم منظور دوستان از اینکه قبلا گفته بودن پیامک ندی بخاطر بعد قضاییِ ماجراست و مربوط به نفقه و این مسائل میشه

حالا هرجور که صلاح خودته رفتارکن

داخل هیچ پیامرسانی آنلاین نشده؟

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

سلام خانوم دکتر،درجریان تاپیکاتون بودم اما تعلیق بودم نمیتونستم نظری بدم،من شمارو از کاربری اهوانه دنبال میکردم از اولین تاپیکتون که یادمه میترسیدید در اینده خوشبخت نشید و ازدواجتون موفق نباشه،ما نمیتونیم قدرت ذهن رو دست کم بگیریم اون ترس شاید اون موقع خیلی کوچیک بود اما انقدر بهش پر و بال دادید که باعث شد کاملا برید تو موضع ضعف و ترس،اگه زندگیتون به اینجا رسیده مقصر همسرتون نیست اون همه افسار زندگیو دست شما داد اما شما سپردید به مادرهمسرتون،تو همین کاربری بارها بهتون گفتم از حجم مهمونیاتون کم کنید،به جای سفر اروپایی با خانواده و قوم شوهر یه سفر معمولی اما دوتایی برید،الان تنها کسی که میتونه زندگیو نجات بده خودتی ازین قالب وابستگی و اه و ناله کردن دربیا و محکم باش جوری رفتار کن که همسرت بفهمه بدون اونم میتونی به زندگیت ادامه بدی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چقدر که نازنینی چندبارر گفتم اما باز،باید خوب بودنت رو گفت

عزیزدلم شما خیلی نسبت به من لطف دارین❤️

اتفاقا نظرات دلسوزانه ی شما و مهر ومحبتی که از پیاماتون به استارتر پیداست نکته ای هست که همیشه نظرم رو جلب میکنه و به خوش قلبیتون پی میبرم

امیدوارم همیشه شاد وسلامت باشین.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
عزیزدلم شما خیلی نسبت به من لطف دارین❤️اتفاقا نظرات دلسوزانه ی شما و مهر ومحبتی که از پیاماتون به اس ...

💐😘🙏

عزیزم پیامک از طریق پیام رسانی قابل پیگیری هست از نظر قضایی و اثبات میکنه شما خودتون ترک منزل کردید.لطفا همه جوانب قضیه رو در نظر بگیرید .البته این حالت بدبینانه ماجراست .ولی پیام رسان های غیر ایرانی قابل پیگیری نیستن

عزیزم فکرکنم منظور دوستان از اینکه قبلا گفته بودن پیامک ندی بخاطر بعد قضاییِ ماجراست و مربوط به نفقه ...

نه من بیشتر منظورم این بود که ببینم دیده یا نه‌

هرچند پیامک دادم گفت سلام باشه☺️