2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 32998 بازدید | 931 پست
بچه ها من نمیدونم چطور شد قدرتم رو روی شوهرم از دست دادم موقع دوستیمون همه چیز دست من بود هرچی میگفت ...

عزیزم بنظرم افسردگی شما و تنش هایی که بین خودتون و همسرتون و خونوادتون ایجاد شد 

و باز شدن پای خانواده ی همسرت به این ماجرا باعث شد مدیریت ماجرا ازدستت در بره.

البته دوران دوستی با ازدواج زمین تا آسمون فرق میکنه 

اگه ازاول بخوای این پازل رو کنارهم بچینی اولین چیزی که بهت آسیب زد و قدرت لذت بردن از زندگیت رو ازت گرفت همون افسردگی بود که مدام گذشته رو بهت یاداوری میکرد و فکرمیکردی جای لذت بردن باید خودتو‌ با مرور خاطرات بد عذاب بدی و شکنجه کنی 

اینا باعث شد پیش تراپیست بری باعث شد دارو مصرف کنی 

باعث شد از رابطه با همسرت لذت نبری و زندگی برات شکل اجبار بگیره

اینا رفته رفته شمارو از همسرت دور کرد و باعث اختلافات شد 

حالا همه ی گذشته رو دور بریز 

چه همسرت باشه چه نباشه بشین و باخودت روشن فکرکن 

همه ی درگذشته زندگی سختی داشتیم و بعداز مدتی با ازدواج به یه آرامش نسبی رسیدیم و قراره که این ارامش رو ادامه بدیم

باید سعی کنی هرخاطره ای که ازگذشتت آزارت میده ازذهنت پاک کنی 

من این کارو کردم٬ تاجایی که الان حجم زیادی از خاطراتی که به قبل مربوطه به طول کامل ازذهنم پاک شده

الان اصلا بود ونبود همسرت مهم نیست مهم اینه که شما این قدرت رو داشته باشی همه جوره بدون اتکا به شخص خاصی شاد باشی 

الان هم با مرور خاطرات مشترکتون خودخوری نکن و خودتو عذاب نده 

همینقد سریع که یه زندگی به پایان نمیرسه خودتو حفظ کن اگه همسرت قراره به همین آسونی جابزنه پس بهتر بذار زودتر بره

وگرنه دوروز ممکنه جای مهمتر و حساس تری پشتتو خالی کنه

ازت خواهش میکنم به هرنحوی که میتونی انقدر رو خودت کارکن که از تراپیست و دارو و... دوربشی

حاضرم ازت خواهش کنم یک ماه بیای رشت اگه دوست داری خونه ی خودم اگه نه ویلای مامانم اینا تو روستا اگه نه ویلای خواهرم تو روستا که خالیه بمونی 

و من تمام تلاشم رو کنم تواون مدت مدام جاهای قشنگ ببرمت یا تو فضای روستا تنها بمونی و یکم آرامش بگیری 

من نمیدونم دقیقا محل زندگیت کجاست وگرنه قطعا میومدم و بزور باخودم میاوردمت تا یکم ازاون فضا فاصله بگیری 

این تنها حمایتیه که ازدستم برمیاد برات انجام بدم.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها هستین؟میخوام پیام بدم به شوهرم ببینید خوبه؟سلاممن دارم میرم از خونه، تا مشخص شدن تکلیف و تصمی ...

مشخص شدن تکلیفو تصمیم نهایی رو پاک کن

بنویس 

دارم میرم و تا سوءتفاهمایی که ایجادشده حل نشه برنمیگردم

حداقل یه گره ای تو‌ذهنش ایجادکن که بدونه منتظر روشن شدن یسری چیزایی و دوروز دیگه اگه خواست باهات ارتباط بگیره بدونه باید یاجوابِ یسری از سوالا برگرده پیشت و حلشون کنه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
عزیزم بنظرم افسردگی شما و تنش هایی که بین خودتون و همسرتون و خونوادتون ایجاد شد و باز شدن پای خانواد ...

قربونت برم عزیزم خیلی محبت دارین شما قلبم گرم میشه با حضور شما.

دقیقا درست میگین افسردگیم خیلی بد موقع خودش رو نشون داد و نتونستم جلوش رو بگیرم

بچه ها هستین؟میخوام پیام بدم به شوهرم ببینید خوبه؟سلاممن دارم میرم از خونه، تا مشخص شدن تکلیف و تصمی ...

سلام عزیزم،بهتره خودت حد و محدود براش مشخص کنی تا اینکه حرفت رو کلی براش بزنی مثلا بگی تاوقتی تکلیف استقلال مالی،دخالت های بیجا هرکس و ناکسی و وابستگی بیش از حد به تصمیم گیری های بقیه در رابطه با زندگیون مشخص بشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

بنظرم جمله اخرو ننویس

یچیزی ننویس که بدتر لج و لجبازی کنه دیگه سراغتم نیاد

جمله ای باشه که تو فکر فرو ببرش و خیلی سریع دلتنگت بشه و ...

عزیزم بنظرم افسردگی شما و تنش هایی که بین خودتون و همسرتون و خونوادتون ایجاد شد و باز شدن پای خانواد ...

چقدر که نازنینی چندبارر گفتم اما باز،باید خوب بودنت رو گفت

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها پیامک بدم یا تو تلگرام

پیامک دادین؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست