2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14625 بازدید | 449 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقالی رو نمیخواد بگیره احساس مسکنم به غرورش برمیخوره انتقالی بگیره همش میگه این چند سال تحمل کردم ...

امیدوارم اذیتشون نکنن و بهشون عمل بدن 

وگرنه موندنشون فایده ای نداره

خیلی ممنونم عزیزم. نمیشه قوی موند خیلی وقتا. خیلی مودم بالا و پایین میشه. الان انقدر حالم بده انقدر ...

عزیزم چرا هیچ چیز درست نشه؟

همه چیز درست میشه نگران نباش و بسپار به خدا

این مدت بخاطر اینکه مواظب همسرتون باشید از خودتون دور شدید و نتونستید ناراحتیتون رو تخلیه کنید.فکر میکنم اون حرف مادر شوهرتون هم خیلی تاثیر منفی روی حال بدتون داشت و انگار بعدش یهو خالی کردید

مطمئن باشید که اگر این روزا رو تحمل کنید روز های قشنگ هم قطعا میرسن،همسرتون هم کم کم بهتر میشه،الان حالش خوب شده اما تو بیمارستان اذیته،همین باعث میشه که ضد حال بخوره و نتونه مثل قبل گرم باشه

اما باز شما تحمل کنید و اگر فکر میکنید که مثلا با قدم زدن حالتون بهتر میشه،حال هر دوتون،برید پیاده روی

کارای دونفره ای که حال هردوتون رو خوب میکنه انجام بدید

برای خودتون هم وقت بذارید.ادم یه جایی میبره،موقعی که همسرتون کشیکه و خودتون تنها هستید یکم با خودتون خلوت کنید و کاری که باعث میشه اروم بشید انجام بدید،حتی گریه اگر حالتون رو بهتر میکنه

برای خودتون هم وقت بذارید بالاخره نباید شما این وسط قربانی بشید🥲

خودت باید مواظب خودت باشی❤️‍🩹

ماشین قولنامه کردم ولی حتی یک ذره احساس خوشحالی ندارم یک ذره

به به مبارک باشههههه خانم دکتر عزیزززز😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ای بابا دختر چرا اخه

سعی کنید حتی یکذره هم که شده انرژی خوب به خودتون تلقین کنید

به ماشین جدید فکر کنید،برید دور دور و ...

ماشین قولنامه کردم ولی حتی یک ذره احساس خوشحالی ندارم یک ذره

ایشالا یه عالمه خاطره قشنگگگگ با همین ماشین جدید براتون رقم بخوره😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️‍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️‍🩹🥰🤝🤝

حالا این وسط میشه منم کنجکاوی به خرج بدم بپرسم چی داشتید و الان چی خریدید؟😍

خیلی ممنونم عزیزم. نمیشه قوی موند خیلی وقتا. خیلی مودم بالا و پایین میشه. الان انقدر حالم بده انقدر ...

عزیزم مشکلت اینه که همش دوست داری به خودت تلقین کنی که ناراحتی غم داری هرچهپی بیشتر این انرژی هارو به خودت وارد میکنی حالت بدتر میشه    سعی کن همش به خودت انگیزه بدی    به یه ماه پیش فک کن چقدر حالت بد بود چه فکرایی تو سرت بود دیدی گذشت   الانم میگذره عزیزم 

پاشو خودتو و سرحال نگه دار حتما باشگاه برو  اهنگ شاد گوش کن   بدون دلیل پاشو خودتو و ارایش کن عکس از خودت بگیر همه اینا جواب میده شاید فک کنی بی تاثیره ولی اگ انجام بدی نتیجش و میبینی

پاشو دختر خودتو جمع کن، هزار ماشاءالله داری،  دست بزار رو زانوهاتو بلند شو،  فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی،  الکی حال خودتو بهم میریزی، به خاطر حال و احوال شوهرتم که شده خواهشا بهم نریز 

خدایا شکرت