2777
2789
عنوان

میگه تا جونارو خاک نکنم نیممیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4106 بازدید | 199 پست
به کدوم کاربر بحث رو کشوندم ؟ایشون انقده بیکاره سر همین جمله رفته تاپیک زده

عزیزم قبول کنید جمله تون نامودبانه بود

الان شما که بیکار نیستی میشه بفرمایید اینجا چه کار می‌کنی ؟ خودتم که داری تایپ می‌کنی 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
عزیزم شما طوریکه نوشتی که مایه ی قضاوت شد باید اپل میگفتی که اون خانم اول بهتون توهین کرده

خوب آخه طومار میشد بگم اول اون گفته تغذیه فلان بیثار اما دوستان قضاوت بیجا کردن در مورد من و من خلال نمیکنم من هیچ موقع بد کسیو نخواستم اما خیلی راحت دوستان گفتن بری زیر خاک و استیکر خنده گذاشتن متاسفانه بعضیا حقمطلب نمیگیرن وفقط چون خودشون هم مثل خانوم سنگ دلن و بد دیگران و میخوان فکر میکنم آدم منظورش به خودشون بوده

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیکاری زیاد بهش فشار آورده نمی‌دونه چیکارکنه

الان میان بهتون میگن توهین نکنید 

هیچ وقت فکر نمیکردم سر یه جمله ساده بازخواست بشم

جالبه منظور من این بود چرا هی تاپیک میزنن پاک میکنن

بعد کسی که چند وقت قبل رسما به من گفتن خر الان اومدن میگن شما کاربر عادی هستی گلم!!!

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خدایی حالت اصلااااا خوب نیسدنبال زیر بغل ماری؟؟؟؟؟؟؟؟

شما چرا دقیقا داری از ناحق طرفداری میکنی؟ 

دوست عزیز شما حالت خوب نیست 

من نمی‌دونم شما چرا پریدی وسط حرف من ‌و کاربر دیگه خیلی بیکاری

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
الان به خاطر ی جمله (حالتون خوبه ) داری بحث میکنی؟

به شما چه 

ی کاربر خوب داریم تو این سایت فقط میخواید اذیتش کنید اصلااا معلوم نیس که حسادت بهش میکنی

چه ربطی به حسادت داره!!! مگه شما رزومه ی منو می‌دونی

ببین منو‌ریپلای نکن شما یه آدم بیکار و متجسس و پر عقده هستی همین 

الان خودت داری نا مودبانه با من حرف می‌زنی اگه من بیکارم تو از من بیکار تری😂

تو اول گفتی من بیکارم

دیگه هم باهات حرف نمی‌زنم در شان من نیستی

اولا بی شعوری از شماست که همچین سوال زشتی می‌پرسید دوما مگر فکر کردی ننه حمیده از اول پیر بوده یه روزم اون هم سن تو بوده وروزی هم تو پیر میشی پیری برای همه هست 

سالمندارو با زبونتون کنایه نزنید مگه دست خودشونه مردن یا زنده بودنشون 

الان خودت داری نا مودبانه با من حرف می‌زنی اگه من بیکارم تو از من بیکار تری😂

لطفا جوابش رو ندید 

ایشون انرژی خیلی زیادی دارن

و علیرغم اینکه هر چی به دهنشون میاد میگن ،هر کلمه ای رو تفسیر شخصی میکنن

هر توجهی به این کاربرا براشون مثل جایزه است حتی توجه منفی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه