2777
2789
عنوان

دختر نازم آیسو خانم کِی میایی به این دنیا 😍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 40 پست
جدیییوای‌خوشبحال لچتوونمن اولش‌فکر کردم اینایی ک‌میگی‌ دختر خاله و اینا ها هستنهزار ماشاللهخیلی خوبه ...

اره واقعا بچه زیاد خیلی خوبه آدم سرش گرمه 🥰

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

مگه عروسکه؟😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آنا دخترم ۱۹ سال و ۸ ماهشه آراد پسر بزرگم ۱۱ سال و ۱۰ ماهشه آرتا پسر کوچیکمم ۳ سال و ۹ ماهشه اینم که ...

عزیزم چه جالب

چندوقت دیگه باید سیسمونی اماده کنی برای دخترت

خوشحال شدن وقتی شنیدن؟

خداحفظشون کنه❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

واسه بچها ووقعا خوبه

هیجکس نمیشه خاهر برادر برا ادم هیچکس

واقعا بزرگترین‌نعمت بعد از پدر مادر خواهر برادره

من‌یکی‌از حسرتام‌نداشتن خاهره

امروز حسینم ، کاملا تهی😐😶

عزیزم چه جالبچندوقت دیگه باید سیسمونی اماده کنی برای دخترتخوشحال شدن وقتی شنیدن؟خداحفظشون کنه❤️

اره بابا تازه میگن ی داداش دیگه هم میخواهیم 😂😂😂😁 

منم بهشون گفتم حالا بزار این به دنیا بیاد داداشم براتون ی جدید میارم 😂😂😂 

تازه حیوون خونگی هم میخوان از ما 

واسه بچها ووقعا خوبههیجکس نمیشه خاهر برادر برا ادم هیچکسواقعا بزرگترین‌نعمت بعد از پدر مادر خواهر بر ...

عاخی عزیزم 

لابد قسمت نبوده گلم 

اره بابا تازه میگن ی داداش دیگه هم میخواهیم 😂😂😂😁 منم بهشون گفتم حالا بزار این به دنیا بیاد داداش ...

چه خوب که ارتباط ها گرم

ریسک بارداری تو سن بالا زیاد اما شما انرژی بالایی داری ماشالله معلومه

من تاالان زیر بار یکی هم نرفتم اعصابم نمیکشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چه خوب که ارتباط ها گرمریسک بارداری تو سن بالا زیاد اما شما انرژی بالایی داری ماشالله معلومهمن تاالا ...

من اتفاقا دیگه انرژی ندارم 

همه کار هارو سپردم به دخترم 

انگار نه انگار بچه منه 😂😂😂

من اتفاقا دیگه انرژی ندارم همه کار هارو سپردم به دخترم انگار نه انگار بچه منه 😂😂😂

مبارک باشه عزیزم.

اما شما بچه میارید کارهاشم با خودتونه از الان بچه را سپردید به دخترتون موقع بزرگ کردن بچه خودش نه توان جسمیش رو داره نه روحیش نه اعصاب

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
مبارک باشه عزیزم.اما شما بچه میارید کارهاشم با خودتونه از الان بچه را سپردید به دخترتون موقع بزرگ کر ...

خودم که میکنم 

اما کمتر 

دخترم خودش خیلی بچه دوسته 

خودم که میکنم اما کمتر دخترم خودش خیلی بچه دوسته

هر چقدرم دوست داشته باشه توانش ک بره واسه بزرگ کردن خواهر برادرهاش نوبت خودش دیگه توان نداره دست خودش نیست گلم

بازم مادرشید هر جور صلاح بدونید انجام بدید

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
آیسو؟ سوفیا آیلین ماهلین شهرزاد آریانا اینام خوبه

من از قبل اینکه بفهمم حاملم و در حال اقدام بودیم 

گفتم آرمین اگه دختر شد حتما حتما میزارم آیسو 

آناهیتا رو میخواستم بزارم آیسو ولی قسمت نشد ولی این دخترمو حتما میزارم آیسو