2777
2789
عنوان

میگه تا جونارو خاک نکنم نیممیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 199 پست
اپرا جون شما خانم باسوادی هستید از شما بعیده ،بهتره مودبانه تر بگید مثلا اینکه چه طرز صحبت کردنه💕

سلام

مودبانه تر حالتون خوبه دقیقا چیه؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکارش داری مگه جات و تنگ کرده

منظور از جوونا خود شما بود 

بس که فضولی🤣🤣🤣

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

سلاممودبانه تر حالتون خوبه دقیقا چیه؟

سلام 💕

گفتم جمله تون توهین آمیزه

عزیزم اگر قراره نهی از منکر کنیم باید مودبانه تذکر بدیم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
شما چرا به خودتون اجازه میدین به کسی میگین چند سال میخوای عمر کنی؟

وای چقدر سیاه دلی اصل داستان یه چی دیگه بود از وسط گفتم اون اول پرسید گفت با این غذاهایی که میخورین فکر می‌کنی. چند سال زنده ای منم در جواب سوالش پرسیدم امیدوارم یکی به خودت با فاصله سنی چهل سال اینو بگه بعد بفهمی حرف الان یعنی چی تا فاز روشن فکر ی نگیری بعدم من نگفتم الان بیا برو بمیر که گفتم به نظرت چند سال عمر می‌کنی 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
سلام 💕گفتم جمله تون توهین آمیزهعزیزم اگر قراره نهی از منکر کنیم باید مودبانه تذکر بدیم

جسارته ولی گویا حال خود شما هم مساعد نیست

یه سوال مودبانه ساده رو هم توهین میدونید هم نهی از منکر ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

میدونم بعضی از کاربرا اینجا 

لحن پیامتو نگرفتن

ولی خب بنظرم هر اتفاقی میفته نگو

خیلی ساده با خود طرف بگو یعنی چی

اونم میگه منظورم با تو بود😂😂

ولی خب شوخیه بیخیال باهال بود دوست دارم پیرزنه رو ببینم اخه بنظرم بحال میاد

جسارته ولی گویا حال خود شما هم مساعد نیستیه سوال مودبانه ساده رو هم توهین میدونید هم نهی از منکر ؟

چی شد؟!!! 😐

جمله ی حالتون خوب نیست طعنه و دور از ادب هست ، یعنی نمی‌دونستی ؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
چی شد؟!!! 😐جمله ی حالتون خوب نیست طعنه و دور از ادب هست ، یعنی نمی‌دونستی ؟

خانم شما انرژی اضافه برای بحث دارید 

من قصد ندارم وارد بازی شما بشم

اگه اطراف شما جمله" حالتون خوبه؟" توهین هست به من ربط نداره 

ولی من میدونم چی گفتم و میدونم توهین نکردم 

حالتون خوبه؟

امید وارم همچین کسی با این انرژی منفی تو زندگیتون باشه تا بفهمین کاهی فاز روشن فکری واقعا جواب نمیده   در ضمن ایشون عادت داره جز نوه های خودش همرو بگه بمیرین چندی پیش با یکی از همسایه ها دعواش شده بود چون به بچه طرف گفته بود ایشالا حوون مرگ شی چشم دیدن هیچ کسو ندارن خانوم عزیز در ضمن من باهاش رفیقم حرف می‌زنیم همیشه اون اول پرسید با این غذاهایی که میخوری فکر می‌کنی چند سال بمونی منم گفتم خوب شما که غذا هاتون متفاوتی فکر می‌کنی چند سال عمر کنسثشما حرف اون که بد تموم جوونا را خواسته نمی‌بینی گیر دادی 

حال خوبه یعنی حالت خوب نیست قاطی کردی یرداشت ما این هست اینم مودبانه نیست

ایشون این تاپیک رو چند بار زدن 

منم پرسیدم حالتون خوبه؟

فکر کنم باید مثل بقیه توهین میکردم که نقد نشم

حال خوبه یعنی حالت خوب نیست قاطی کردی یرداشت ما این هست اینم مودبانه نیست

ولش کن دوست عزیز اینا فکر میکنن عقل کل هستن و هر نسخه ای بپیچن کاملا درسته