یه همسایه داریم بهش میگم ننه حمیده چند سال میخوای عمرکنی به نظرت میگه تا جوونای این مملکت و زیر خاک نکنم نمیمیرم😐😐😐😐دور از جونم نمیگه عوضی باسناش عین جنیفره شکم تخت یازده بار زایییدع نمیدونم چرا اینقدر هیکلش بیست فرش میشوره خیس از زمین بلند میکنه میبره پشت بام تو این سرما با ای یخ حالا من یه آب بخوره بهم افتادم سکته تو حا فقط حیف قیافه خوشگل نیست عین جادوگر که سوا جارو میشه میمونه اتفاقا اهل روستای جارو تو اشتهارده🤣🤣🤣آخه بکو بدجنس جوانا چه هیزم تری بهت فروختن خودت نوه داری خجالت نمیکشی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ابن خانوم بد با اوپرا حرف نزد اوپرا بعدش توپید نه توهم حالت خوب نیست مگه اوپرا دکتر هستنو مگه از پشت ...
عزیزمن
شما این تاپیک رو دو بار زدی پاک کردی
من هی اومدم کامنت بذارم هی گفت آدرس یافت نشد
سومین بار نوشتم حالتون خوبه ؟ چون هی پاک میکردی
نمیدونم چرا این حالتون خوبه گفتن من آنقدر بهتون بر خورد و بقیه کامنتها براتون شهر و شکر بود
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
ساندیسی عزیزم برو ساندیستو بگیر از اوپرا دختر نارم در ضمن هرچه رو هودت هست نکو دهن ماهم چاک داره ا ...
لطفا مودب باشید
بنده به شما توهین نکردم که دارید این حرفها رو میزنید
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
اخه برام جالب بود یهویی یادم افتاد دیکران میتونستن توضیح بخوان نه قضاوت الکی کنن در مورد کاربر اوپرا ...
کاربر اوپرا عنوان کردند شما چند مرتبه این تاپیکو زدید و حذف کردین بعدم مثل بقیه نظرشونو گفتند به منظور اینکه استارتر روبراهی؟ متوجه نمیشم چرا به ایشون خرده گرفتن!
هر کسی حق اظهار نظر داره اگر ایرادی بهش میدونید همون پست اول این مسئله قید کنید که کامنتی باب میل شما نیست تایپ نشه/: