2777
2789
عنوان

برم خونه پدرشوهرم بنظرتون

409 بازدید | 49 پست

بچهامن و شوهرم بخاطر خیانتش تاطلاق ودادگاه رسیدیم و بچه ۵ ساله دارم که داشت داغون میشد و شوهرمم پشیمون شده بود و ازم میخواست برگردم منم باحق طلاق برگشتم الان زندگیمون خوبه تقریبا ۳ ماهی شده که برگشتیم

تواین جریان با خواهرشوهرام بحث هایی پیش اومد و اتفاق هایی رخ داد که پدرومادرشوهرم ناراحتن ازم

البته تقصیرات تقریبا هم اندازس هم اونا مقصر بودن هم من 

دلم میخواست برم خونه پدرشوهرم که ظاهرا پدرشوهرم راضی نشده(پدرشوهرمو میشناسم ادم بدقلق و یکم رومخی هست باهمه اینطوره حتی برادرهاش وقتی قهرمیکنه زیادی ناز میکنه)

اما خدایی برام خوب بودن ادمای بدی نبودن خصوصا مادرشوهرم که دلم براش تنگ شده دارم دیونه میشم چندماهی که ندیدمشون تصمیم دارم به شوهرم بگم همینطور بریم حتی اگه بابا گفته نیاد بالاخره کم کم از دلش درمیاد چون برام خوبیایی هم کرده بودن ومن هیچوقت ندیدم والان که دور شدم به خودم اومدم

بنظرتون برم؟

شدید دلتنگشونم و دلم گرفته یاد روزای خوبی افتادم که میرفتم خونشون انگار قشنگ دخترشون بودم اینقد توهمه چی شریکم میکردن وحتی پدرشوهرم بیشتر از دختراش بهم احترام ومحبت میکرد

مادرشوهرم که حتی نمیزاشت ظرفی بشورم

مادرشوهری که قالی خونه هامو خودش شست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرشون خیانت کرده تو شرایط روحی بدی بودی حالا هرچیم‌ک شده ب جا این ک پسرشون و پاره کنن برا تو تو قیافن 

ولمون کن خواهر میخوای بری کجا توم‌برو تو قیافه همچی پسر تحفه ای پرورش دادن ناز و گ و زم میان 

بنده کلا با ادمی ک خیانت میکنه کارد و پنیرم دستم برسه میکشمش همین ک موندی سر زندگیت از خانومیته باید پاتم ببوسن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چراعنواتوعوض کردی؟؟میگم خیانت شوهرت تاچه حدبوده؟؟

من الان درمورد خیانت شوهرم تاپیک زدم که میخوای یاد آوریم کنی؟؟؟

چرا میخواید بزورم که شده حال یک نفرو بد کنید 

شماره گرفتن بوده

بخشیدم فراموش کردم گذشت کردم اصلا هم بهش فکرنمیکنم که دوباره جذب کنم شماهم ممنون میشم دراین مورد چیزی نپرس و بهم نگو

نرو ،اونها باید بیان از دلت در بیارن کاری که پسرشون کرده برا خودت ارزش قایل شو

خب منم زیادی پدرشونو دراوردم طوری که ماشین قبلی شوهرم که شوهرم فروخته بود به برادرش و بنام شوهرم هنوز مونده بود توقیف کردم و بردم پارکینگ

اونها هم خیانت شوهرمو باور نمیکردن چون شوهرم جلو همه انکار میکرد

هر زمانی میرفتیم درشون به رومون باز بود و غذاشون اماده و مادرشوهر بیچارم میزاشت جلومون اصلا دلم نمیخ ...

یه کاره پا نشو برو،اول با تلفن زدن شروع کن،مثلا ب شوهرت یه جوری بگو ک ب گوش مادرش برسونه زنگ بزنه احوالت بپرسه(مثلا دلم برا مامان اینا تنگ شده ولی نمیدونم اگه برم عکس العملشون چیه!نکنه خوششون نیاد ک برم اونجا)،یا دعوتت کنه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اگر آدمای خوبی هستن و بهت نیش و کنایه نمیزنن و بعد ک میای اعصابت آرومه برو ، خودتم ک داری میگی هم من ...

خب اوایل شاید چون هنوز ناراحتی هست ممکنه پیش بیاد یا تحویل نگیرن

خب منم زیادی پدرشونو دراوردم طوری که ماشین قبلی شوهرم که شوهرم فروخته بود به برادرش و بنام شوهرم هنو ...

مام یه ماجرای اینجوری داریم ،ماشین ما ب اسم برادرشوهرمه ،ماشین برادر شوهرم ب اسم من😂😂😂

حالا من یا جاریم بریم قهر 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
یه کاره پا نشو برو،اول با تلفن زدن شروع کن،مثلا ب شوهرت یه جوری بگو ک ب گوش مادرش برسونه زنگ بزنه اح ...

مادرشوهرم که نمیاد زنگ بزنه چون انتظار داره شروع کننده خودم باشم چون کوچیکترم

مادرشوهرمو یبار دیدم سلام علیک داشتیم هرچند سرسنگین بود ولی مادرشوهرم مشکلی نداره پدرشوهرمه که ظاهرا قبول نکرده من بیام چون یه خواهرشوهر عوضی دارم که فعلا باهاش قطع ارتباطیم خودمو شوهرم 

اون زیادی پشت سرم دروغ گفته و تخریبم کرده زمانی که باهاش بحث کردم

مادرشوهرم که نمیاد زنگ بزنه چون انتظار داره شروع کننده خودم باشم چون کوچیکترممادرشوهرمو یبار دیدم سل ...

شوهرت میره اونجا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40