2777
2789
عنوان

ما رسم یلدایی نداریم چرا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 137 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این رسم رو همه دارنشاید بعضیها میخوان خرج نکنن میگن نداریم🤣همه خونه مامان بزرگ و بابا بزرگ جمع میشن ...

این که شما میگی با اونی که استارتر میگه فرق داره

اونایی که میگن رسم یلدایی داریم منظورشون اینه که خانواده داماد واسه عروس هدیه و آجیل و میوه ‌و .... بیاره

این با شب نشینی خونه پدربزرگ و مادربزرگ و .... فرق داره. 

خب ما هم چندین ساله تهران زندگی میکنیممن خودم اینجا دنیا اومدم اما نداریم🙂‍↕️

گفتم ۹۰ درصد انجام میدن البته من دیده هام دور و بریای خودمه،شما مطابق رسم شهر خودتون پیش میرید حتما اصالتا اهل کجا هستید؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...
منم با هاتون موافقم ،الان مادر مادر بزرگ منم براش یلدایی بردن چند نسل ساکن دماوند بودن و هستن و این ...

بله خیلی قدیمیه مال ایران باستانه این رسم عجیبه یه سریا اصلا قبولشم ندارن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
گزارش زدم تا بفهمی تو سایت عمومی درست صحبت کنی

برا من استیکر اسب فرستاده

همین ک نریدم ب قومش بره خداشو شکر کنه

گفتم ترو خشکو نباید سوزوند 

گزارشت ب تخمکم بزن تو خود اونی با کاربری دیگ

😂😂🤣

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

شما رسم ندارین یا خانواده ی نامزدت؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ماهم نداریم 

کلا رسمی که به نفع عروس باشه اینجا مد نمیشه ولی اگه به نفع داماد بود سریع نفوذ میکرد

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ