2777
2789
عنوان

ما رسم یلدایی نداریم چرا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 137 پست
وای 😢😢😢فکر کنم انتظار دارن عروس کل کارهای خونشونه بکنه 🥺

شدییییددداااا جوری ک از کلفت ها هم بدتررررر من عروسشونم جوری گ شبا از فرط خستگی نمی‌فهمیدم کی دور از جون مث جنازه ها وسط افتادم  دیگ قشنگ و رسما منو کلفت صدا میکردن نمیدونی چیا کشیدم من ....الانم عروس تورکان شدم دوباره ولی با تورکای شهر خودمون ک عروس و رو چشاشون میزارن البته بر خلاف تورکای شوهر اولم خود شوهرمم بدتر منو کلفت خونوادش میدونست و کرد ولی این یکی ن 

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادبو تو باید داشته باشی ک با حالت مسخره گفتی چرا فکر میکنی فقط شما داریددرحالی ک عین ی خانم شمالی با ...

چخه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شدییییددداااا جوری ک از کلفت ها هم بدتررررر من عروسشونم جوری گ شبا از فرط خستگی نمی‌فهمیدم کی دور از ...

وای چقدر سخت 

ترک تبریز چطورن؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اخی ب زبان خودت حرف زدی متوجه نمیشم متاسفم ک حضرت سلیمان نیستم😔

🐴

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شدییییددداااا جوری ک از کلفت ها هم بدتررررر من عروسشونم جوری گ شبا از فرط خستگی نمی‌فهمیدم کی دور از ...

همه جا متفاوتهه 

والا توو خود دهات ما اینجوری نیستن چه برسه شهر و خونه جدا

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
گزارش زدم تا بفهمی تو سایت عمومی درست صحبت کنی

بزن گزارش بزن 

جواب توهینشو دادم خوبم کردم😃

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚