2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 30047 بازدید | 258 پست
مامان منظورش تویی 😐😐😐 خدا از رو زمین محوش کنه اینقدر بدم میاد بخدا حقشونه اعدام بشن

خیلی جالبه خیانت هیچ مجازاتی نداره نفر سوم شدن هیچ مجازاتی نداره  زنا صد تا شلاق داره ولی زن فاحشه هیچ مجازاتی نداره🤦🏻‍♀️

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ لزومی نداره وقتی یکی خیانت میبینه بیاد از ریز به ریز خوبی های گذشته همسرش بگه. اتفاقا این حرکت ا ...

طرف تاپیک زده درد و دل کنه نمی تونه به حال بقیه فکر کنه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دختره نمیدونست متاهله چون وقتی فهمید گریه میکرد میگفت من تاحالا از این غلطا نکردم حلالم کن من نمیدون ...

اره فهمیدم  دختره بیخبرازهمه جا

از طرز پیامشم معلوم بود دختره هرزه ای نیست بدبخت

میتونی فرصت بدی به شوهرت؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

طرف مقابل چرا واسه تو فرستاده اصلا تو روز اول آشنایی شماره تو رو از کجا اورده !!نمیدونم چرا باور نکر ...

خدایا چی میشد اگه واقعی نبود چی میشد اگه الان نشسته بودم میخندیدم ک بقیه رو سرکار گذاشتم

از دیشب چشامو که میبندم حتی برا یه ثانیه چتا انگار میاد جلو چشمم دیشب داشتم میسوختم داغ بودم ولی میل ...

😔😔

منم این روزارو گذروندم

میخوای چیکار کنی؟

بچه هم داری؟

من جدا شدم 

ولی بازم ته قلبم هیچ وقت خیانتش فراموش نمیکنم

از دیشب چشامو که میبندم حتی برا یه ثانیه چتا انگار میاد جلو چشمم دیشب داشتم میسوختم داغ بودم ولی میل ...

کاملا درست میگی

ببخش اما هیچوقت فراموش نکن.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری