نمیدونم الان خوابم یا بیدارم ولی میدونم منم جز زنایی شدم م بیام تاپیک خیانت بزنم
اونم چه شوهری ،،شوهری که انقدر قربون صدقه ام میرفت ک حالم بهم میخورد،شوهری که موقع پریودیا و مریضیام میشت بالا سرم گریه میکرد و عین پروانه دورم میچرخید شوهری ک هزار تومن تو کارتش بود من خبر داشتم و کارتا تمام دست من بود شوهری که هرگز محدودم نکرد درس خواستم بخونم حمایت کرد ارایشگری خواستم برم حمایت کرد شوهری ک هر وقت چیزی ازش خواستم اگه یکی خواستم دوتا خرید شوهری که بخاطر بی احترامی خانوادش بهم دوسال باهاشون قهر کرد حالا بیاین چت هاشو بخونید
هیچ لزومی نداره وقتی یکی خیانت میبینه بیاد از ریز به ریز خوبی های گذشته همسرش بگه. اتفاقا این حرکت استارتر خودخواهانه بود چون با همین کارش که انجام دادن و ندادنش فرقی به حال تاپییک نمیکرد هم کلی از مجرد ها نسبت به ازدواج ترس گرفتن هم متاهل ؛ این مرد در واقع همه چی تموم بوده ؛ وقتی آدم میگه همچین آدمی هم به این شکل فجیع خیانت کرده پس مرد ها کلا همینن.
دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختره چرا برای تو فرستاده؟چطور فهمیده زن داره شماره توروازکجا اورده..ببین دختره نمیدونسته ک شوهرت مت ...
دختره نمیدونست متاهله چون وقتی فهمید گریه میکرد میگفت من تاحالا از این غلطا نکردم حلالم کن من نمیدونستم
دیشب اخر شب شوهرم خوابش برده بود دیدم ی پیام رو گوشیش اومد نوشته بود عزیزم کجایی دیدم شمارشو مشکوک سیو کرده با خط خودم زنگ زدم دیدم دختره بعد با همون گوشی شوهرم خیلی طبیعی و معمولی براش نوشتم جونم عزیزم بیرون بود تو چطوری ک دختره شروع کرد پیام دادن چندتا پیام ک داد و مطمئن شدم یه چیزی هست ب دختره با تهدید گفتم محل کارتو بلدم الکی واقعیت و بهم بگو کاری با تو ندارم چون شوهر خودم خرابه و اینا رو برام فرستاد شوهرمم ک از حواب بیدار کردم گردن گرفت و افتاد ب گوه خوردم غلط کردم
توروخدا همون الکی باشه از استرس پنیک کردم من ازدواج نمیکنم خدایا عمین الان عروسیو کنسل میکنم😭
اخه دختر گفته اولین قرارمون دستمو گرفتی تو اولین قرار شماره همسرشو از کجا اورده ؟ بعدش حس و حال اسی عادی به نظرم حالا نظر من...نه اینجوری فکر نکن من ۷ سال ازدواج کردم خداروشکر شوهرم حتی به نامحرم در حد نگاه گذری هم نمیکنه کنارش خیلییی ارامش دارم