2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 10938 بازدید | 236 پست
همین ی سوال رو جواب بده چرا زنه واسه تو فرستاد چت ها رو ؟!!!

خواسته با خبر بشه دیگه

که شوهرش چه غلطی می کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
کامنتت واقعا خودخواهانه بود

هیچ لزومی نداره وقتی یکی خیانت میبینه بیاد از ریز به ریز خوبی های گذشته همسرش بگه. اتفاقا این حرکت استارتر خودخواهانه بود چون با همین کارش که انجام دادن و ندادنش فرقی به حال تاپییک نمی‌کرد هم کلی از مجرد ها نسبت به ازدواج ترس گرفتن هم متاهل ؛ این مرد در واقع همه چی تموم بوده ؛ وقتی آدم میگه همچین آدمی هم به این شکل فجیع خیانت کرده پس مرد ها کلا همینن.

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره چرا برای تو فرستاده؟چطور فهمیده زن داره شماره توروازکجا اورده..ببین دختره نمیدونسته ک شوهرت مت ...

دختره نمیدونست متاهله چون وقتی فهمید گریه میکرد میگفت من تاحالا از این غلطا نکردم حلالم کن من نمیدونستم

دیشب اخر شب شوهرم خوابش برده بود دیدم ی پیام رو گوشیش اومد نوشته بود عزیزم کجایی دیدم شمارشو مشکوک سیو کرده با خط خودم زنگ زدم دیدم دختره بعد با همون گوشی شوهرم خیلی طبیعی و معمولی براش نوشتم جونم عزیزم بیرون بود تو چطوری ک دختره شروع کرد پیام دادن چندتا پیام ک داد و مطمئن شدم یه چیزی هست ب دختره با تهدید گفتم محل کارتو بلدم الکی واقعیت و بهم بگو کاری با تو ندارم چون شوهر خودم خرابه و اینا رو برام فرستاد شوهرمم ک از حواب بیدار کردم گردن گرفت و افتاد ب گوه خوردم غلط کردم

اسی 

اگه بمونی باهاش

قول میدم هیچوق فراموش نمیکنی

توی بهترین لحظات زندگیت هم یهو یادآوریش مث آب داغ میشه رو سرت

اگه طلاق بگیری شاید یمدت اذیت شی

ولی بعدش دوباره میتومی زندگی جدیدی شروع کنی فقط زمان لازم داری 

اره واقعا منی که شک نمی کردم الان شک کردم😐😐😐

دقیقا نشونه های همسر منو گفت ... منی که متاهلم حالم گرفته شد چه برسه مجرد ها

توروخدا همون الکی باشه از استرس پنیک کردم من ازدواج نمیکنم خدایا عمین الان عروسیو کنسل میکنم😭

اخه دختر گفته اولین قرارمون دستمو گرفتی تو اولین قرار شماره همسرشو از کجا اورده ؟ بعدش حس و حال اسی  عادی به نظرم حالا نظر من...نه اینجوری فکر نکن من ۷ سال ازدواج کردم خداروشکر شوهرم حتی به نامحرم در حد نگاه گذری هم نمیکنه کنارش خیلییی ارامش دارم 

هیچ لزومی نداره وقتی یکی خیانت میبینه بیاد از ریز به ریز خوبی های گذشته همسرش بگه. اتفاقا این حرکت ا ...

اینجا سایت دردو دل و صحبت کردنه 

اسی اومده مشکلش گفته 

ایده بگیره ،آروم شه

کسی حس بد میگی ه عنوان مشخصه 

واردش نشه 

هیچ لزومی نداره وقتی یکی خیانت میبینه بیاد از ریز به ریز خوبی های گذشته همسرش بگه. اتفاقا این حرکت ا ...

با گفتن یا نگفتن استارتر حقیقت عوض نمیشه کاش اینو بتونی بفهمی اینا واقعیت جامعه هست چه اسی به زبون بیاره چه نیاره چرا حرفی میزنی ک قبلش فکرنمیکنی

وای وای وایسر درد شدمیاد تجربه گند خودم افتادمنخون اینارو خواهر میخوای چیکار کنی

از دیشب چشامو که میبندم حتی برا یه ثانیه چتا انگار میاد جلو چشمم دیشب داشتم میسوختم داغ بودم ولی میلرزیدم رفتم قرانو برداشتم بغلش کردم تا صبح شد فقط

توروخدا همون الکی باشه از استرس پنیک کردم من ازدواج نمیکنم خدایا عمین الان عروسیو کنسل میکنم😭

چه ربطی به شما داره دوست عزیز 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دختره نمیدونست متاهله چون وقتی فهمید گریه میکرد میگفت من تاحالا از این غلطا نکردم حلالم کن من نمیدون ...

سوره فلق بخون یکم آروم شی‌... بعد از اینکه مطمین شدی آروم شدی تصمیم بگیر .

ولی اون تا وقتی که شما نفهمیده بودی پشیمون نبود گول عذرخواهی نخور