2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 10946 بازدید | 236 پست
ربطی نداره ولی استرس خیانت گرفتم خب😂🧑‍🦯‍

نگیر بابا. شوهر ایشون یه بی عقلی کرده دلیل نمیشه همه بکنن

خدا به ایشون صبر بده به شوهرش عقل 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرف تاپیک زده درد و دل کنه نمی تونه به حال بقیه فکر کنه

نمیدونم ...ولی خوبه بدونیم حرفی که تو جمع می‌زنیم چه پیامدی ممکنه داشته باشه 

هرچند حال ایشون هم بده ولی تکرار خوبی های همسرش هم برای خودش سمه هم عنوان کردنش اینجا 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اره فهمیدم دختره بیخبرازهمه جااز طرز پیامشم معلوم بود دختره هرزه ای نیست بدبختمیتونی فرصت بدی به شو ...

باباداره دروغ میگه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

نمیدونم ...ولی خوبه بدونیم حرفی که تو جمع می‌زنیم چه پیامدی ممکنه داشته باشه هرچند حال ایشون هم بده ...

رو پیشونی کدوم مرد نوشته خیانت کار 

همه اخلاقشون اولش خوبه دیگه

بعدش یا بدتر میشن یا بهتر 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
با همسرت در میون گذاشتی ؟ الان تصمیمات چیه؟ می‌دونم شرایط غیرقابل درک و تحملی داری ولی لطفاً هیجانی ...

شوهرم قبول کرد اینکارو کرده ولی میگه تازه دوروزه باهاش اشنا شدم گوه خوردم غلط کردم ولی مگه من دیگه جمع و جور میشم دیگ؟

کلا باید مردا رو بزاریم کنارچرا همشون خیانت کار شدن واقعا وقتی عشق و علاقه و تن و ذوحمون رو میدیم به ...

چون خیلی راحت زنا خودشونو در اختیارشون میزارن 

تو خیابون الان زنا میان پیشنهاد میدن بعد از خیانت شوهرم فهمیدم یکی ازون دخترا دختر عمه من بوده

که چون خودش مطلقه بود چشم دیدن زندگی منم نداشت

دقیقا نشونه های همسر منو گفت ... منی که متاهلم حالم گرفته شد چه برسه مجرد ها

شما تاپیکو ببند برو دیگه. بیچاره از سر ناچاری تاپیک زده.

شمام فاز ناز برداشتید. عنوان تاپیک کاملا مشخصا چیه. کسی که با این محتوا آزار میبینه اگر قصد خود آزاری نداره وارد نمیشه