2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 242 پست
به زنه پیام بده بگو قبل این که تو بگی شوهرم برم تعریف کرده و یه سری چیزای دیگه هم گفت که که تو یادت ...

چه فایده ای داره دیگه واقعا 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه همچین حرفی نزدم ولی خب چ دلیلی داره خانومه شات هارو بفرسته ب ایشون؟ کلا شک برانگیزهمگ خانومه جوری ...

اگر تاپیک سرکاری نباشه 

من حس میکنم اقا گفته مجرده و وقتی دختر فهمیده از حرص اینکار و کرده

البته واسم سواله شماره ایشون و از کجا اورده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بمیرم واست😖

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

مجردم

میترسم از ازدواج بخاطر همین خیانت🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
از دیشبم داره میگه گوه خوردم غلط کردم پاهامو میبوسه گریه میکنه خودشو با چاقو زد ولی مگه میشه دیگه زن ...

دختره چرا برای تو فرستاده؟چطور فهمیده زن داره شماره توروازکجا اورده..ببین دختره نمیدونسته ک شوهرت متاهله فک کنم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
چی شده که برات فرستاده

حتما فهمیده طرف متاهله خاسته به زنش یه کمکی کرده باشه من اصلا بدبین نیستم نسبت به این دختره 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

اول گوه تو احساس آرامش شوهرت 

بعدم فقط اونجا ک میگه تا حالا روز اول دست کسی نگرفتم پس بار اولش نیس

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!