2777
2789
عنوان

هفته‌ی نهم بارداری و درد پهلو

70 بازدید | 16 پست

بچه‌ها من از دیشب یک دردی همراه با نفخ توی پهلوی چپم دارم، انگار یک بادکنک کوچولو سمت چپم می‌خواد بترکه...کشاله‌ی رانمم درد میکنه...من امروز هشت هفته و شیش روزمه نمی‌دونم چرا اینطوری شدم...از سرما شد یا فعالیت که خب اونم کارهای خونه بود و چندبارم برای امپول زدن رفتم درمانگاه..کسی بوده توی این هفته همچین دردی داشته باشه، نگرانم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید سرما خورده استراحت کن فعلا ممکنه جنین داره بزرگ میشه فشار میاره ولی طبیعیه تا حدی

باشه عزیزم...امروز کار خاصی نکردم همه‌اش خودم و گرم نگه داشتم بازم نگرانم میگم فردا برم دکتر؟ 

من خیلی اذیت شدم چند ماه اول تو بارداری دردهای مختلف میاد استراحت کن اگر خوب شد نترس

باشه عزیزم...یکم نگرانم من با ای وی اف باردار شدم برای همین استرس میگیرم 

همون سونوی اول بهش گفتن؟ من برای قلبش که رفتم گفتن همه چیز خوبه، نمی‌دونم یهو از دیشب چم شد

نه بعد از سه چهار ماه اتفاق افتاد بعد رو هشت ماهو ده روز کیسه آبش ترکید زایمان زودرس کرد الان شش ماهه شه یه پسره گوگوری مگوریه ناز

اگه مشکل خاصی نداری نیاز نیست بری این دردها طبیعیه

درد و دارم، دلم میخواد زیر دلم و فشار بدم یا ماساژش بدم دردش تو کل پامم پیچیده با اینکه قابل تحمله ولی بی‌قرارم کرده