2777
2789
عنوان

سه روزه نرفتم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکس که موهاش چربه وقتی حمام میرید ده دقیقه قبلش دوقاشق سرکه سفید رو با نوک انگشت به کف سر ماساژ بدی ...

آها دمت

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

عزیزم حرف ما روی دیگران تاثیر داره چه مجازی و چه واقعی اگر خدای نکرده دختر شما همچین کاری انجام بده ...

من ترجیح میدم اصلا دخالت تو امور دیگران نکنم..منظورم شما نیستینا خودمو میگم..

شماام هرجور صلاح میدونید

من ترجیح میدم اصلا دخالت تو امور دیگران نکنم..منظورم شما نیستینا خودمو میگم..شماام هرجور صلاح میدونی ...

خب عزیز الان تو کار من دخالت کردی بعدم تو جامعه همه به هم مربوطیم 

من حموم که میرم بعدش مام میزنم و باوی اسپلش بدنم یه ذره بو نمیگیره ولی موهام خیلی تند تند چرب میشه د ...

بادی اسپلش باعث میشه بدن بو نگیره دیگه ؟

من مبخواستم بگیرم گفتن فقط بدنو برای چند ساعت خوشبو میکنه:/

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

مامانم مریضه سرطان روده بزرگ داره دو هفتس بیمارستانه

دیشب بردمش حموم بیمارستان. خودمم که یکسره پیشش هستم اجازه دادن دوش بگیرم

اوائل پریودم هس اگه خونه بودم هروز دوش می‌گرفتم 🥺 

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بادی اسپلش باعث میشه بدن بو نگیره دیگه ؟من مبخواستم بگیرم گفتن فقط بدنو برای چند ساعت خوشبو میکنه:/

من بعد حموم مام میزنم ولی بادی اسپلش رو روی دستام و ترقوه ام اسپری میکنم برا من که خوبه هر روز اسپری میکنم بوش فوق العاده اس