2777
2789

خیلی وقته دنیال یه کرمپودر خوب با کاور بالا ولی قیمت مناسب میگردم.تعریف لاکچری کوینو شنیده بودم ولی دیدم ناراضی زیاد داره و همه گفته بودن در حد تبلیغاتش نیست موندم چی بگیرم.استی لادر هم خوبه اما خیلی گرونه.نارس هم همینطور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بی بی کرم گرفتم 650 عالیه برای روزمره

بین کرم هایی که داشتم از همه بهتر بوده 

بی بی کرم اپتیموس 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من گابرینی دارم عالیه

اسی از ۹۹ عضوی ولی چطوری هیچ پستی نذاشتی🤔

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
منم باید بخرم لایکم کنید بیام بخونم

یه کانال تو روبیکا میشناسم آرایشی تخصصی کارمیکنن من و دوستام ازشون خرید میکنیم بسته به نوع پوست معرفی میکنن و اینا اگه خواستی لینکشو بدم

فارماسیو امتحان کردی؟

اره اپتیموس خیلی کاور بیشتری داره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿