2777
2789
عنوان

جوش بعد اسکراب

48 بازدید | 16 پست

یه اسکراب خریدم حدود یک هفته پیش 

دوسری تا الان زدم به صورتم 

الان دیدم پر جوش شدم 

یعنی داغون شده صورتم چیکار کنم😐وایییی چه خاکی باید بریزم با این صورت جوشی راهکار دارید سریع خوب شه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم اسکرابتم بگو ما نگیریم🤦🏼‍♀️تاپیکای قبلم کمکتون میکنم برای پوستتون راهکار دادم کلی

سلام به روی ماهت از کجا فهمیدی به یه مشاور احتیاج دارم هاااان خخخخخ قعلو شکستییی مثل نور اومدیییییی خخخخخخ گلم من تاحالا ابرسان هرررچی زدم به پوستم باهاش جوش زدم کلا پوستم جوشیه ک الان به حول قوه الهی یکم بهترم خخ حالاااا منننن برای ابرسانی منافذ روشنی پوستم میخام شوینده ژنوبایوتیک نیاسنامید رویوال ژل ابرسان رویوال هیالوسنس و روشن کننده رویوال بگیرم و هرماه یکیشونو میگیر یوقت پوستم اوردز نکنه حالا نظرتتت؟؟؟؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

سلام به روی ماهت از کجا فهمیدی به یه مشاور احتیاج دارم هاااان خخخخخ قعلو شکستییی مثل نور اومدیییییی ...

سلام عزیزم 😂🥲❤️

ببین روشن کننده هارو به کل باور نکن چون روشن شدن مربوط به ژن و دنای درون بدن هست و رنگدانه بدن هیچوقت تغییر نمیکنه کلا ژن هیچوقت عوض نمیشه اگرم بشه موقت هست یه دوره کم و‌موقت با پیامد های بد بنظرم کلا روشن کننده هارو باور نکن مثل شیرالاغ الان توی سطر اول سرطان زایی قرار گرفته

ولی میتونی پوستتو شاداب کنی ولی خب اگه ول کنی برمیگرده به قبل ولی میتونی شادابش کنی عزیزم

درباره ژل و شوینده پوست چرب اطلاعی ندارم خودم پوستم نرماله ولی میگن برای پوست چرب سیمپل خیلی‌خوبه ژلش 

😂🥲اگه دیر به دیر تموم میکنی نه مشکلی نداره 

سلام عزیزم 😂🥲❤️ببین روشن کننده هارو به کل باور نکن چون روشن شدن مربوط به ژن و دنای درون بدن هست و ...

پوست بدنم‌خیلییییییی سفید صورتمم گندمی روشن میخام یکی دو درجه روشن شه مرسی از راهنماییت قشنگ جااانم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

پوست بدنم‌خیلییییییی سفید صورتمم گندمی روشن میخام یکی دو درجه روشن شه مرسی از راهنماییت قشنگ جااانم

درکل روشن کننده ای‌وجود نداره همه موقته ولی احتمالا بخاطر تو افتاب قرار گرفتن رنگ پوستت تغییر کرده یه مدت سعی کن تو افتاب نری ضدافتابای خفن بزن بعد به مدت برمیگردی به حالت عادیت عزیزدلم 

تیرگی افتاب هم مثل روشنی کرما موقته اوکی میشه اگه تو افتاب نری