2777
2789
عنوان

سه روزه نرفتم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 80 پست

هرکس که موهاش چربه 

وقتی حمام میرید ده دقیقه قبلش دوقاشق سرکه سفید رو با نوک انگشت به کف سر ماساژ بدید مخصوصا جاهایی که خیلی چربه مثل کنار گوش ها و جلو سر

بعد از ده دقیقه الی یک ربع برید حمام و عادی شامپو بزنید و حمام کنید 

این کار رو یه دکتر طب سنتی بهم گفت

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو

عزیزم گفتم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بگو

عزیزم گفتم

با اب نمک سرتو یبار بشور..تو شامپوتم سرکه بریز کم البته..سشوار زیاد ب پوست سرت نگیر خصوصا بادگرم.

با آبنمک  موهامو بشورم کچل میشم خب 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من هر روزمیرفتم از وقتی باردارشدم نه عرق میکنم نه موهام چرب میشه نه بدنم بو میگیره بخاطر استراحتی بو ...

من حموم که میرم بعدش مام میزنم و باوی اسپلش بدنم یه ذره بو نمیگیره ولی موهام خیلی تند تند چرب میشه دیگه خستم کرده

من دیشب رفتم چون دستشویی توحیاطه کلی لرزکردم

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان