میگم خیلی از برخورد متین ستوده حالم بهم خورد با السا فیروزآذر خیلی بد حرف میزد انگار از قبل باهم بد بودن
اداهای الساعه هم برام خیلی عجیب بود به کسایی که غذای عطری میخوردن میگفت شما حریم برای مردم قائل نیستید🥲با کدومشون موافق بودید نظرتون چی بود یکی منو قانع کنههههه انقد درگیرش شدم که تاپیک زدم فکر نمیکردم بخاطر یه برنامه یروز تاپیک بزنم😵💫
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینها همشون به درد نخور یودن .یکی از یکی بدتر ولی خب صحرا و اون تپله اسمشو بلد نیستم خوب بودن ....ستوده پذیرایی بلد نبود و السا هم که یه موجود مزخرف رومخ که فقط ادا بلد بود 🤢
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
متین که خوب بود بدبخت ، رفتار السا افتضااااح بود خیلی کاراش چیپ بود مثلا چیو میخواست ثابت کنه خیلی ب ...
متین کجاش خوب بود جلو داورا یه لیوان اب نبود چای رو صحرا اورد دسر رو خریده بود به زور پاشد یه لیوان شربت دست مهموناش داد نمیذاشت بدبختا غذارو شروع کنن که داورا بیان بعد داورا در زدن گفت شروع کنید خیلی بد بود