گوجه77فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1913 عنوان هیچکس تا حالا ندیدم پوستی مثل پوست من داشته باشه 114 بازدید | 16 پست البته اونقد ک افتضاحه ک حد نداره دور دماغم چربه اما پوسته پوسته هم هست بعد دور دهنم خشکی زده بین ابروهام پوسته پوسته و خشک ی کرم پودر برا پوست چرب خریدم ولی اصلا نمیخابه رو پوستم کرم پودر خشک هم چربی خیلی زیاده چیکار کنم امروز | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشممم عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 248 پوستت مختلطه آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟
nazaafarin عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 6101 پوستتون دهیدراتست یه شوینده سبک و بدون الکل بگیرید با یه مرطوب کننده بدون چربی و مواد مضر 💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1873 روتینپوستی داشته باش .سرم آبرسان.فوم شستشو .تونر آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪
خانوم_حسینم1 عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1160 منم پوستم چربهصبحا با شوینده مخصوص پوستت بشور پوستتو، بعد تونر و مرطوب کننده و ضد افتابشب هم اگه ارایش و اینا داشتی اول میسلار بعد شوینده بعد تونر و سرم یا... بعد واسه کرم پودرم قبلش مگه پرایمر نمیزنی؟ زن آینده حسین هستم😍😂(ولی شما همون حال رو درنظر بگیرید)اگه امضامو میبینی،برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست...
hamgonah01 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 533 چرا بهش رسیدگی نمیکنی عزیزم بجای کرمپودر و لوازم آرایش بده ب مراقبت پوستی خب
سنگصبورغمها عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 328 پوستتون دهیدراتست یه شوینده سبک و بدون الکل بگیرید با یه مرطوب کننده بدون چربی و مواد مضر منم همینطوریم اینایی هم که میگی استفاده کردم یه مدت خوبه بعد دوباره همینجوری میشه
nazaafarin عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 6101 منم همینطوریم اینایی هم که میگی استفاده کردم یه مدت خوبه بعد دوباره همینجوری میشه خب باید همیشه استفاده کنید بعد مایعات هم زیاد استفاده کنید 💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚
سنگصبورغمها عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 328 خب باید همیشه استفاده کنید بعد مایعات هم زیاد استفاده کنید مایعات کم میخورم ولی دیگه دارم سعی میکنم بخورم از کرم زدن بیزارم رفتم دکتر پوست بهم داروی ترکیبی داد در حین استفاده خوب بود ولی دیگه جواب نداد
nazaafarin عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 6101 مایعات کم میخورم ولی دیگه دارم سعی میکنم بخورم از کرم زدن بیزارم رفتم دکتر پوست بهم داروی ترکیبی داد ... داروی ترکیبی دادن؟؟ درماتیت سبوره نداشتید ؟🤔 💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚
سنگصبورغمها عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 328 داروی ترکیبی دادن؟؟ درماتیت سبوره نداشتید ؟🤔 بله داروی ترکیبی برای خشکی پوست داد درماتیت چی هست ؟
nazaafarin عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 6101 بله داروی ترکیبی برای خشکی پوست داد درماتیت چی هست ؟ وقتی پوست دچار قرمزی میشه و پوسته ریزی میکنه و بعضی وقتا سوزش و خارش هم داره منم یه مدت اینطور شده بودم 💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚