2777
2789

میگم خیلی از برخورد متین ستوده حالم بهم خورد با السا فیروزآذر خیلی بد حرف میزد انگار از قبل باهم بد بودن 

اداهای الساعه هم برام خیلی عجیب بود به کسایی که غذای عطری میخوردن میگفت شما حریم برای مردم قائل نیستید🥲با کدومشون موافق بودید نظرتون چی بود یکی منو قانع کنههههه  انقد درگیرش شدم که تاپیک زدم فکر نمیکردم بخاطر یه برنامه یروز تاپیک بزنم😵‍💫

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چ شبکه و چ روزایی میده؟؟

پلتفرمه نمیدونم چه روزایی شوهرم دیروز دانلود کرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ندیدیم 

ولی السارو دوست دارم 

برعکس حس خوبی از متین نمیگیرم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بسیار چرتن

متین ستوده ک کامل از چشم افتاد

ی برنج سر هم کردن بلد نیست چقد هم ادعا داره

کل پذیرایی هم ک اون دختره کرد خودش هیچ

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

ندیدیم ولی السارو دوست دارم برعکس حس خوبی از متین نمیگیرم

منم اصن بدم از متین اومد

میگفت واقعا الان میخوان بیان خونم؟؟؟ 😐😐😐