2777
2789
عنوان

شام ایرانی متین ستوده کیا دیدن علامت سوال پاشید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 45 پست

من اون دختره رو که هی اسمشو یادم میره خیلی دوس دارم. خیلی با نمکه

یه ذره ام مردم آزاره

متین خوب بود که. کلا آدم خاکی و باحالیه. السا یذره ادائیه تو غذا

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دختره ک قرنه سبزی نخورد؟ تو اینستا دیدم

نه اونکه یه پذیرایی از مهمون بلد نبود میگفت پاشید خودتون بردارید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من اون دختره رو که هی اسمشو یادم میره خیلی دوس دارم. خیلی با نمکهیه ذره ام مردم آزارهمتین خوب بود که ...

صحرا خیلیییی خاکیه اصن فکر نمیکنی که بازیگره خیلی خوبه خودشو نمیگیره کل کارارم اون کرد با اینکه مهمونی مال متین بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

فقط گروه اول عااالی بودن الیکا و کمند و حدیث و مونا

خیلی خوب بودن ،

اینا همشون انگار عقده دارن ، گروه مردا که اصلا ندیدم 

یه تیکه تو اینستا دیدم که پژمان بازغی از غذا نخورد اصلا و گفت قرص خوردم😑😐😐 خب این برنامه کلا درمورد غذاس پس واسه چی شرکت کردی

متین خوب لود السا چس کلاس میذاشت

وای ن توروخدا متین کجاش خوب بود دلش نمیخواست پاشه یکاری کنه با اونهمه ادعا تو آشپزی اخرشم میگفت خسته شدم مگه میشه مگ چکار کرد چای اینارو صحرا ریخت یه شربت اوردن که انقد ادا نداشت احترام به مهمان رو بلد نبود کنار غذای داور اب نبود مگ میشه کسی سر سفره اب نبره

این گروه فقط متین ستوده مهمونی داده؟

اره

اگه این عملا نبودن متین ستوده چیکار میکرد اعتماد بنفسشو دیدید جدیدا سقفو میشکافه

اره والا خیلی خودشو میگیره😒😒😒بدم ازش اومد هی به السا میپرید 

فقط گروه اول عااالی بودن الیکا و کمند و حدیث و موناخیلی خوب بودن ،اینا همشون انگار عقده دارن ، گروه ...

پژمان بازغی چه قدرتی تو مافیا  سینما داره که یه تنه گند زد تو برنامه کسی هم جرئت نداشت بگه بالا سرت ابروعه