2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4990 بازدید | 239 پست

از نظر شرعی و عرفی کار کاملا اشتباهیه مادر خوب باید ب دخترش آگاهی بده امروز با تو تو رابطه هست فردا با هزاران دختر دیگه بعد هم صدمه ب روح و روان و جسم دختر وارد میشه در کل کار ناپسندی هست من مخالفم

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی بهم بگه رابطه جدی مطمنم که منظورش یک رابطه احساسی عمیقه

چون تربیت خودم رو میشناسم

الانم 3ساله توی رابطه است

22 سالشه

بدون اون رابطه ای که همه فکر میکنن

وقتی من در جریان رفت و آمدش باشم و بدونم کدوم کافه میره

پس نیازی نیست با پارتنرش توی خونه و باغ و پارتی قرار بذاره که دیگه نتونم کنترل کنم

من دو سال دارو خوردم و روانپزشک رفتم، به هیچ وجه دخترتو به پسره نسپر، یه وقت اتفاقی بینشون بیوفته آسیب مال دخترته، جامعه هم وضعیت خوبی نداره، خانواده من خیلی اذیت شدن تا من دوباره حالم خوب شد اونم دو سال طول کشید، الان بابای من به هیچ وجه نمیزاره هیچ مردی بیاد تو زندگیم یا بخواد حتی دوس پسرم بشه... مراقبش باش

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

موافقم پسری ک سربازی نرفته هنوز مردی مسولیت پذیری نیس

سربازی که رفته و ۲۴ سالشه و از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

شما خودت داری میگی بچهاون اگه میدونست راه درست زندگی چیه که الان بهترین زندگیو با بیشترین پول داشتول ...

عزیزم 

حرف من و کلا نه فقط شما ،،بلکه خیلیا اینحا متوجه نشدن

اسی گفت دختر بره تو رابطه جدی!!بعد بیاد بهت اطلاع بده

نوش دارو بعد از مرگ سهراب

این بدرد نمیخوره و اون دختر لیاقتش طرد شدنه

خدانکنه همچین فرزند ناصالحی

ولی بیاد اول کاری بگه همچبن پیشنهادی داستم،،میتونم براش دوستانه و با دلایل کافی ، مجابش کنم ک صبر کنه و ارزش خودشو با هر پسری پایین نیاره

بنظرم ۱۸ سالگی موقع مجرد زندگی کردن و رسیدن به هدف و ... و زمان زیادی برای داشتن پارتنر داره 

اما اگه زیاد پافشاری کنه و باباشم مشکلی نداشته باشه میگم که پسره رو باهامون آشنا کنه یوقت ازش سو استفاده نکنه

ری اکشنم اینه که خوشحال میشم و میشینم باهاش صحبت می کنم. و یه روز پسره رو دعوت می کنم خونمون یا کافه که همو ببینیم. و بعد نظرم رو به دخترم میگم.

ولی اصلا نمیذارم دخترم تو اون سن ازدواج کنه حتی اگر مورد خیلی خوبی باشه.

میتونن تو رابطه باشن تا یکم بزرگتر بشن و مطمئن بشن انتخابشون درسته و بچگانه تصمیم نگرفته باشن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

امیدوارم هرگز چنین روزی و تجربه نکنم چون اصلاً نمیتونم مثل خیلی ها روشنفکر باشم و بگم اوکی بیا با هم آشنا بشیم زیر نظر ما در ارتباط باشید شام و نهار بیارش اینجا بعد گند بزن به آیندت که بشی یه آدم بیسواد بیکار عاشق که فکر می‌کنه آسمون سوراخ شده یه پسر افتاده پایین . اصلاً تحمل این مسائل و ندارم . آینده شوخی نداره 

چقدر مادرا الان روشنفکر شدن 

فک کنم فقط منم تاریک فکرم هنوز خخخخ

غلط میکنه بره تو رابطه تو سن کم .همچین خبری نیست انشاالله طوری تربیت میشه که فقط فکر درس و دانشگاه باشه این دوستیا بمونه واسه بعد 

خدایا ااااااااااا شکرت
عزیزم حرف من و کلا نه فقط شما ،،بلکه خیلیا اینحا متوجه نشدناسی گفت دختر بره تو رابطه جدی!!بعد بیاد ب ...

والا من اگه بچم اشتباه کنه طردش نمیکنم

حتی اگه بیخم پیدا کنه بعد بیاد پیشم بازم پشتشم

و میرم میبینم چی باعث شده دیر به من بگه رفعش کنم که بعدا این اتفاق نیوفته

ولی روش تربیتی هرکس متفاوته قطعا

از عواقب کارش براش میگم و این که الان سن کنکور و درس و آیندشه نه بچه داری و سر و کله زدن با قسط و وا ...

آره مامان من از نوجوونی انقدررر این چیزا رو بهمون گفت و به قول معروف تو گوشمون فرو کرد،من با ۲۰ سال سن هنوز با هییچ پسری دوست نشدم و نخواهم شد 

البته مامان من میگف بچه ای که بدون رضایت قلبی پدر مادرش ازدواج کنه خیر نمیبینه و...

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌