2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراقب روحت باش

درد جسم زخم جسم خوب میشه

ولی روح تا ابد زجرت میده اجازه نده ازت سواستفاده شه

علاوه بر درس یه حرفه از الان شروع کن یاد بگیری

از این سایت سمی دوری کن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اگه امتخاب رشته نکردی عاقلانه انتخاب رشته کن همه جنبه رشته ای که میخوای در نظر بگیردنبال دوست پسر با ...

دوازدهم انسانی هستی؟

موفق باشی گلم تو کنکور امیدوارم معلم بشی   به آرزو برسی دختر خوشگل 

بنظرت من چیکار کنم که تا دوازدهم قوی بشه درسام و پایه ام قوی باشه تست بزنم چجوری بخونم 

از انسانی متنفرم ولی کنار اومدم دیگه زیاد اهمیت نمیدم اول سال خیلی گیر داده بودم الان دیگه کنار اومدم 

منم دوازوهم انسانیمچرا پشیمون اتفاقا اینده کاری انسانی از همه بهتره

نمیدونم چرا امیدی به این رشته ندارم گرچه تجربی هم حالم از خون و اینجور چیزا بهم می‌خورد به درد تجربی نمیخوردم معدل نهمم ۲۰ بود 

دوازدهم انسانی هستی؟موفق باشی گلم تو کنکور امیدوارم معلم بشی به آرزو برسی دختر خوشگل بنظرت من چیکا ...

اره عزیزم🤗😍مرسی🤗😍

ان چنان هن نگران نباش چون فعلا دهمی سال دهم یک سوم مطالبو  میخونی که هنوز نصف یک سوم رو خوندی تا دوازدهم دستت میاد ولی فعلا بیشتر رو نهاییی ها تمرکز داشتع باش 

اره عزیزم🤗😍مرسی🤗😍ان چنان هن نگران نباش چون فعلا دهمی سال دهم یک سوم مطالبو میخونی که هنوز نصف ی ...

من اول سال کلی کتاب تست خریدم نمیدونم چیکار کنم تست بزنم نزنم 

تاریخ رو چجوری بخونم واسه امتحان ترم نمیدونم این حجم رو چیکار کنم چجوری بخونم 

نمیدونم چرا امیدی به این رشته ندارم گرچه تجربی هم حالم از خون و اینجور چیزا بهم می‌خورد به درد تجربی ...

دیگه به اینکه دوست داری نداری فک نکن باید ببینی الان برای موفقیتت باید چیکار کنی

دیگه به اینکه دوست داری نداری فک نکن باید ببینی الان برای موفقیتت باید چیکار کنی

با درس فارسی هم مشکل دارم برای فارسی چیکار کنم 

درسام اکثرن ۲۰ هست همین درس فارسی و تاریخ رو نمیدونم چیکار کنم چجوری این حجم رو بخونم 

با درس فارسی هم مشکل دارم برای فارسی چیکار کنم درسام اکثرن ۲۰ هست همین درس فارسی و تاریخ رو نمیدونم ...

فارسی اولش معمله که باید خوب باشه 

دومش خودتی که باید با مفهوم و معنس شعر ها ارتباط بگیری و ارتباط بدی معانی رو خوب بلد باش موند ارایه ها که میبینی نمیتونی استاد یکتا رو ببین