2777
2789
فارسی اولش معمله که باید خوب باشه دومش خودتی که باید با مفهوم و معنس شعر ها ارتباط بگیری و ارتباط بد ...

معنی رو اکیم با ارائه و نهاد و اجزای جمله مشکل دارم 

تاریخ رو چجوری بخونم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با درس فارسی هم مشکل دارم برای فارسی چیکار کنم درسام اکثرن ۲۰ هست همین درس فارسی و تاریخ رو نمیدونم ...

تاریخ حفظ کردنیه 

اول یه دور چشمی نگاه کن که میخای راجب چی بخونی مثلا اولین انسان واره در کجا بودند اتش چه زمانی اختراع شد خط رو سومری ها اختراع کردن مصر ها اثارشون چیا بوده کلیتو پی بردی میای یه دور از روی متن میخونی متوجه میشی چی به چیه دور سوم میای دور نکات مهم خط میکشی و بدین ترتیب حفظ میکنی

تاریخ حفظ کردنیه اول یه دور چشمی نگاه کن که میخای راجب چی بخونی مثلا اولین انسان واره در کجا بودند ا ...

اها 

میدونم تاریخ حفظیه میترسم سر امتحان همه چی یادم بره 

هدفم فعلا اینه معدل نوبت اولم بیست بشه درسام خوبه فقط فارسی و تاریخ رو نمیدونم چیکار کنم 

اها میدونم تاریخ حفظیه میترسم سر امتحان همه چی یادم بره هدفم فعلا اینه معدل نوبت اولم بیست بشه درسام ...

نترس بخونی یادت نمیره

فقط نباید وسواس به خرج بدی هنگام خوندن وسواس خرج بدی یادت میره