2777
2789
عنوان

چجوریه بعضی مجردا تاپیک میزنن از نیاز مینالن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3192 بازدید | 254 پست
عزیزم سنی نداری ایشالله تا ۲۴سالگی مجردی که موندی درکمون میکنی🤣

منظورم تاپیکای طرف ۱۶ سالشه

۱۸ سالشه

۱۹ سالشه

هم سن منه رو گفتم.

کار ب بعدا ندارم

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوبی پس بنظرم دوستات هم خوبن

دوستی ندارم💔

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

واقعا ازدواج نکن مگر اینکه همسران مثل خودت باشه منو همسرم مثل همیم شاید به یکی بگی ماهی دو بار رابطه ...

اتفاقا ممکنه کاملا یهویی باشه

بیشتر تو ایام امتحانات،یا وقتایی که آدم استرس داره

از نظر علمی برای کاهش اضطراب این اتفاق میفته

الان از مامان بزرگت بپرسی اصلا نمیدونه ارضا شدن چیه

خب پس دلیلی که اوردی برای اسی موجه نیس. تمامش بر میگرده به تربیت و بار اوردن بچه . خودکفا بارش بیارن محتاج نمیشه هرگز و اگر هم بشه تن نمیده به هر شرایطی. چون یاد گرفته باید قدر خودشو بدونه و اول غز خودش توقع داشته باشه بعد از دیگری

تک فرزندی؟

اره

خب پس دلیلی که اوردی برای اسی موجه نیس. تمامش بر میگرده به تربیت و بار اوردن بچه . خودکفا بارش بیارن ...

چ قشنگ مینوازی

من کلاس پنجم بودم 

خیلی بچه تر از سنم هم بودم ،دختر خالم که دو سال ازم بزرگتره برام تعریف کرد 

بخدا که مغرم متلاشی شد تو اون سن به بعد 

اصلا امادگیشو نداشتم 

امیدوارم این اتفاق برا بچم نیفته و از دوران کودکی و نوجوانیش لذت ببره و بچگی کنه

حس ازدواج تو خانوما معمولا عاطفی ایجاد میشه البته که زمان مادربزرگا کلا از رو وظیفه ازدواج میکردن. ص ...

کلا قریب به پانزده ساله در نی نی سایتم با وقفه و لغو کاربری و تا الان هرگز حرفی از قدرت کنل توی این مورد زده نشده در صورتیکه وجود داره دلیل عنوان نشدنش هم مشخصه اینجا کلا سایت کاملا سیاسی هست برای تبلیغ ازدواج خانوما یعنی تحریکی که این سلیت داره فیلم پو رن نداره

خب سردی دیگه چیز خاصی ک نیس اگه مجردی ک خوبه 🤣🤦🏻‍♀️خب چون جسمت کمبود اون نیازو حس میکنه و روحت سع ...

خب برا مجردی خوبه میترسم متاهل هم بشم باز همینجوری بمونم داستان داشته باشیم😂🤦🏻‍♀️

من کلاس پنجم بودم خیلی بچه تر از سنم هم بودم ،دختر خالم که دو سال ازم بزرگتره برام تعریف کرد بخدا که ...

اوو🚶‍♀️

ولی اینجام خیلیا الکی میگن قطعا میل جنسی افراد متفاوته

شاید

ولی خب کسی ک تو مجردی انقد .. قطعا بعد متاهلی بیشتر میشه 🤣🤦🏻‍♀️

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>