2777
2789
عنوان

چه بیشعور😐

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 52 پست
وای این چه دوستی آخهکات کن از کسایی که احساس زرنگی میکنن بدم میاد

نمیدونم چی بگم والا حس میکنم لول بالایی هم نداره از نظر اخلاقی اسم درس که میشه بدش میاد من بهش میگم رشته هنرستان که رفته آسون تر از انسانی و تجربی هست و آسونه میگه میزنمتا کجاش آسونه و فلان 🤕

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

بنظرت خودت جلوه خوبی داره ببریش تا ساندویچی بعد ی دونه برا خودت بگیری ببری خودنتون بخوری

اگه نمیخواستی براش بخری حداقل تعارف میزدی ی لقمه برداره 

خیلی حرکتت ی جوری بود من اینجا ناراحت شدم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت خودت جلوه خوبی داره ببریش تا ساندویچی بعد ی دونه برا خودت بگیری ببری خودنتون بخوریاگه نمیخواست ...

مگه وقتی من همراه اون میرم برا خودش انرژی زا و همچی میگیره میگه من میخوام بعدا بخورم و فلان بعدشم من پول زیادی نداشتم وضعیت مالیمون خرابه یکی واسه خودم گرفتم یکی واسه بابام از ظهرم هیچی نخوردم چیشو به این می‌دادم تازشم داش میگفت باید به منم بگیری وقتی بهش گفتم دنبالم میای یا نه منم گفتم وضع مالی الان خوب نی گفتم من رفتم نمیخواد بیای خودش گفت صبر کن میام 🤕

بذار بگه خسیس یه مدت مثل خودش باش مثلا داره میاد پیشت بگو سر راه فلان چیز هم بگیر بیار بعد اگه نیاور ...

میگه پول ندارم خیلی راحت 

ولی من بگم باور نمیکنه یه موقعا به من میگه مغازه نمیری یا اینکه پول نداری بریم مغازه

وااا خب میخریدی

عزیز دلم بدون اگه وضعیت مالیم خوب بود میگرفتم 

من از صبح امروز هیچی نخورده بودم یه فلافل خوردم که این خانم مول نداده حرومم کرد والا اون خورش سبزی خورده بود

منم یه دوست مث دوستت داشتم وضع حالی‌شون بد نبود معمولی بود مدرسه غیر انتقادی میرفتیم حتی ولی بهش پول نمیدی مامان باباش خیلی فک کنم اینم به شدتتت خسیس و دنبال کندن بود هر موقع بیرون میرفتیم حتی شارژ متروشو من میدادم دو سه بار پایش خوراکی خریدم گفت قرض بده پس میدم دیگه ام به روش نمیاورد دیگه ی تایمی ب بعد بیرون میرفتیم واسه خودم میخریدم تنها کنارش میخوردم حالش جا بیاد بعد قهر کرد رفت  

میگه پول ندارم خیلی راحت ولی من بگم باور نمیکنه یه موقعا به من میگه مغازه نمیری یا اینکه پول نداری ب ...

اینقدر بگو ندارم تا باور کنه

یه موجودی حساب که خیلی کمه نشونش بده 

پروفایل عکس خودم نیست
بعضی از احمق ها فکر میکنن هر کی آیفون داره پولداره من کسیو میشناسم ک قسطی از دیجی کالا خریده هر ماه ...

البته قسطی نخریدم خداروشکر نقد خریدم 😂💔

هر وقت داشتم گرفتم که الان پرو شده بابام گفت عجبی دیگه برا این نگرفتی

منم اینطوری بودم ولی بابام خودش کیگفت بخر رشته تو خودتو بالا کیبری حتی سه سال پیش پونصد تومن داد ک برین شهریاری پول وسیله های دوستت رو هم تو بده حتما رفتم دیدم دختره ده تومن نیاورده داریم نبریم شهر بازی منم ندادم گفتم نریم پس پولو واسه خودم نگه داشتم