من با دوستم رفتیم فلافل بگیریم داشت میگفت برای منم بگیر گفت وضعیت مالیمون خرابه گفت شوخی کردم گرفتیم برگشتیم رفت خونشون منم اومدم خونمون بعد یه ساعت زنگ زده خوردی ؟ میگم چرا؟ میگه تو بگو گفتم آره پُرُ پُرُ داره میگه حرومت بشه من نمیدونم چرا بعضی آدما خوددرگیری دارن مگه از پول باباش خوردم خیلی زورم اومد خیلی بیشعوره کرمان رفتم انقدر گفت سوغاتی سوغاتی که پول نداشتم ولی براش ۱۰۰ تومن شیرینی آوردم این فوقش برای من یه لواشک ۱۰ تومنی گرفته باشه بعد که برگشتم از کرمان رفتم در خونشون شیرنی تو دستم بود در رو باز کرد ندید گفت من میدونستم تو خسیسی نمیاری تا دید گفت عا ببخشید طلبکار آدمه خودش رفت یزد هیچی نیاورد بعد میگه ما واسه گردش نرفته بودیم خوب ما هم واسه دکتر رفته بودیم بنظرتون چیکارش کنم؟
تاپیک برای @khatereh90_
فقط 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
وای این چه دوستی آخهکات کن از کسایی که احساس زرنگی میکنن بدم میاد
نمیدونم چی بگم والا حس میکنم لول بالایی هم نداره از نظر اخلاقی اسم درس که میشه بدش میاد من بهش میگم رشته هنرستان که رفته آسون تر از انسانی و تجربی هست و آسونه میگه میزنمتا کجاش آسونه و فلان 🤕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرت خودت جلوه خوبی داره ببریش تا ساندویچی بعد ی دونه برا خودت بگیری ببری خودنتون بخوریاگه نمیخواست ...
مگه وقتی من همراه اون میرم برا خودش انرژی زا و همچی میگیره میگه من میخوام بعدا بخورم و فلان بعدشم من پول زیادی نداشتم وضعیت مالیمون خرابه یکی واسه خودم گرفتم یکی واسه بابام از ظهرم هیچی نخوردم چیشو به این میدادم تازشم داش میگفت باید به منم بگیری وقتی بهش گفتم دنبالم میای یا نه منم گفتم وضع مالی الان خوب نی گفتم من رفتم نمیخواد بیای خودش گفت صبر کن میام 🤕
منم یه دوست مث دوستت داشتم وضع حالیشون بد نبود معمولی بود مدرسه غیر انتقادی میرفتیم حتی ولی بهش پول نمیدی مامان باباش خیلی فک کنم اینم به شدتتت خسیس و دنبال کندن بود هر موقع بیرون میرفتیم حتی شارژ متروشو من میدادم دو سه بار پایش خوراکی خریدم گفت قرض بده پس میدم دیگه ام به روش نمیاورد دیگه ی تایمی ب بعد بیرون میرفتیم واسه خودم میخریدم تنها کنارش میخوردم حالش جا بیاد بعد قهر کرد رفت
هر وقت داشتم گرفتم که الان پرو شده بابام گفت عجبی دیگه برا این نگرفتی
منم اینطوری بودم ولی بابام خودش کیگفت بخر رشته تو خودتو بالا کیبری حتی سه سال پیش پونصد تومن داد ک برین شهریاری پول وسیله های دوستت رو هم تو بده حتما رفتم دیدم دختره ده تومن نیاورده داریم نبریم شهر بازی منم ندادم گفتم نریم پس پولو واسه خودم نگه داشتم