يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
ببین من دکتر تغذیه نیستم و نه تخصصی دارم نه اطلاعات کاملی ولی یه دکتر تغذیه گفت اگه نمیتونی برنج و نون حذف کنی،یکیشو حذف کن ،یعنی مثلا تو این سی روز رژیمت یا نون بخور یا برنج یه دلیلم گفت یادم نیست
صبح یک و نیم کف دست نان یه قوطی کبریت پنیر یه استکان چای یه عدد خرما میان وعده یه عدد میوه ناهار ۱۰ قاشق برنج دونیم قوطی کبریت گوشت مقداری سبزی میانوعده یه عدد میوه و یه کف دست نان با ماست شام ۱۰ قاشق برنج دونیم قوطی کبریت گوشت بعدش یه عدد میوه