2777
2789
عنوان

چجوریه بعضی مجردا تاپیک میزنن از نیاز مینالن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 254 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستم هانی ولی متاسفانه چشم ندیدشو دارن اطرافیان

ولشون کن بابا

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

جدا از سوالی که پرسیدی کلا همدم با بقیه اطرافیان فرق داره 

آدم محبت هم میخواد 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309
جدا از سوالی که پرسیدی کلا همدم با بقیه اطرافیان فرق داره آدم محبت هم میخواد

فک کنم کلا محبت بهم نشده تو این زمینه بی حس شدم.

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

سوال اینجاست زمان مادر بزرگامون یا زمان مادره مادر بزرگامون هم فیلمای اونطوری و رابطه منجر به حس ازد ...

حس ازدواج تو خانوما معمولا عاطفی ایجاد میشه البته که زمان مادربزرگا کلا از رو وظیفه ازدواج میکردن. صمنا جذاب بودن طرف بله مهمه تو خانوما هم اما اینکه بی دلیل نیاز ج ن س ی ایجاد شه نه ی محرکی بوده قطعا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چه جالب😂پس مث اینکه جدی جدی باید یه فکری به حال خودم بکنم😂من نمیدونم چرا بعضی وقتا دم صبح اون حسو ...

خب سردی دیگه چیز خاصی ک نیس اگه مجردی ک خوبه 🤣🤦🏻‍♀️

خب چون جسمت کمبود اون نیازو حس میکنه و روحت سعی میکنه ارضاش کنه

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

درون‌گرای بی احساسی لابد😑

😂