2777
2789
عنوان

چجوریه بعضی مجردا تاپیک میزنن از نیاز مینالن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 254 پست
شما شاید فرق داشته باشید وگرنه یک انسان بالغ و سالم از نظر هورمونی این نیاز رو داره

🚶‍♀️🚶‍♀️

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

شاید هورمونیه۸ ماهه پریود نشدمکلا پریودم همینه ی بار میشم میره سال بعد دوباره ی بار سال بعد

پس تنبلی تخمدان داری شما

کسایی که تنبلی دارن توی سال چند بار اونم با داروی پزشک پریود میشن

🦦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همه ک عین هم نیستن

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

ای جانم تو بیا بت هم تبریز گردی کنیم اولبعد هم همون پلمپ دیگه تو من و بچپون چمدون ببر دور دور

😂😂💞💞

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

این یه نعمته خوشحال باش😂

😂😂👌👌👌

خب همه ک عین هم نیستن

درسته

هرچیزی زیادش و شدیدش خوبه متوسط نباش ضرر میکنی😂

نه بابا هر چیزی میانه اش خوبه 

کم یا زیادیش ضرره تو حدیث ها هم اومده 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

پس تنبلی تخمدان داری شماکسایی که تنبلی دارن توی سال چند بار اونم با داروی پزشک پریود میشن

چکاپ دادم چن وقت پیش 

همه چیم اوکی بود هورمونی

تخمکم کمه

الانومتاهلی . ارومترشده این حست

اره یکساله عقد کردم البته الان 29 سالمه 

ولی از بابت اون قضیه ای که گفتم از 23 سالگی رفعش کردم با پارتنر که خب بله اروم شد

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
وقتی عزت نفس بالا داشته باشی با چشم عقل طالب هاتو میسنجی و چشمت شرایطو قصد و غرضشونو به وضوح و درست ...

عزیزم اینکه از مردا بدت بیاد دلیل نمیشه حس غریزی و جسمیت از بین بره

🦦
اره یکساله عقد کردم البته الان 29 سالمه ولی از بابت اون قضیه ای که گفتم از 23 سالگی رفعش کردم با پار ...

ولی خوشبحال شوهرت شده😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
مدهبی نیستم

خو تو مذهبی نیستی منم با تو هم عقیده باشم باید ؟🤝🏻😐

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨