2777
2789
عنوان

کاش پشت کنکوری نمیموندم

107 بازدید | 22 پست

پشت کنکور موندم تا به رشته خوبی برسم. چون از اواخر دبیرستان از درس خوندن متنفر شده بودم اما به خاطر یه رشته خوب، چه درد ها و چه روز هایی گذروندم.

حالا پشت کنکور هستم اما دارم میبینم هر چی درآمد و آینده هست تو رشته های دیگه هست. رشته هایی که بدون کنکور هم میتونستم بخونم مثل عکاسی یا سایر رشته ها که بهشون علاقه دارم. یه غم عمیقی به دلم افتاده و نسبت به آینده ام دودل شدم. از طرفی فرصت ترمیم هم ندادن بهمون این بیشتر ناامیدم کرده. 

اگر بخوام رشته ای مثل عکاسی رو بخونم باید کنکور هنر شرکت کنم؟ کنکور هنر چه کتاب هایی داره؟

این کاربری دست چندین نفر است.
بهمن برو دانشگاه

نه دیگه فکر نکنم خانواده ام قبول کنند. نه تنها اجازه نمیدن، بلکه میگن پس چرا الکی وقتتو تلف کردی اگه میخواستی بدون کنکور بری و میکوبن تو سرم. از طرفی درس هم خوندم تا به اینجا...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم....

اگه بهمن بخوام برم، میتونم غیر انتفاعی عکاسی اینا برم؟ هزینه اش خیلی زیاد نیست ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فرق هست بین کسی که تحصیل کرده تا اینکه دانشگاه رفته فرق هست بین آدماییی ک تحصیل کردن و علم آموختن و حرف زدن و لول حرف زدنشون متفاوته تو هر شغلی اگه سوادشو یادبگیری ایده پردازی کنی موفق میشی سخته اما نشد نداره پرستیشژ شغل هارو هم در نظر بگیر ارزششو داره بهت قول میدم ب حرف اینایی ک میگم درسخوندن ارزش نداره گوش نده✨❤️ سطحتو ببر بالا اینکه چهارتا ادم حسابیو بشناسی خیلییی متفاوته با هر شغلیی ک فکر میکنی فقط درامد داره همه چیز درامد نیست

منم پشت کنکوریم ولی زیاد نخوندم اما اینو میدونم تحصیل ارزششو داره اطرافم کلی پزشک و دانشجو پزشکی هست و وقتی باهاشون صحبت میکنم متوجه میشم واقعن ارزششو داره بچسو ب اون ۶۰درصد اونو بگیر✨😍

عزیزم فرق هست بین کسی که تحصیل کرده تا اینکه دانشگاه رفته فرق هست بین آدماییی ک تحصیل کردن و علم آمو ...

خب عکاسی هم دانشگاه داره دیگه. چه فرقی می‌کنه بین آدمی که بهداشت خونده با اونی که عکاسی خونده؟ 

از طرفی راست میگید، اما چون به آینده دودل شدم میترسم. میترسم الکی وقتم رو تلف کنم که آخر سر مردم بگن پشت کنکور موند هیچی در نیومد. یا رشته ای برم که دوست ندارم. میترسم چون حتی نمی‌دونم آرزوم چیه. انگار این میون دارم به یه چیزی چنگ میندازم که خودمو آروم کنم 

سرمایه داری ؟یه دوربین نسبتا خوب با لنزش نزدیک ۲۰۰ ت در میادهزینه ی کلاسشم هست

اگر خانواده ام بخوان پشتم باشن، آره..! البته خودم هم نزدیک ۲۰۰ میل طلا دارم. یا شاید حتی بیشتر...! اما خب..مشکل فقط هزینه نیست. مشکل اینکه خانواده ام غیر ممکنه قبول کنند. بعد اینکه سال بعد کنکور بدم و اگه ببینید دیگه چیز خوبی قبول نشدم بزارن.

منم پشت کنکوریم ولی زیاد نخوندم اما اینو میدونم تحصیل ارزششو داره اطرافم کلی پزشک و دانشجو پزشکی هست ...

به پزشکی که عمرا امید داشته باشم. حالا بر فرض بزاریم پرستاری دراومدم. تو اشناهامون هستن پرستار که بیشترش ناراضین. بعد حتی حقوق هاشونم بده. میترسم الکی وقتم تلف کرده باشم

خب عکاسی هم دانشگاه داره دیگه. چه فرقی می‌کنه بین آدمی که بهداشت خونده با اونی که عکاسی خونده؟ از طر ...

منم همینطورم ب حرف مردم توجه نکن ب چیزی ک هلاقه داری ب سمتش برو من علاقم ب دبیری هستش و از لحاظ محترم بودن شغل و کم دردسر بودنش میخونم براش اما درکنارش با گرفتن وام و پیدا کردن سرمایه قطعن شغل دومی خواهم داشت 

اگر خانواده ام بخوان پشتم باشن، آره..! البته خودم هم نزدیک ۲۰۰ میل طلا دارم. یا شاید حتی بیشتر...! ا ...

ببین این چند ماه درست تلاش کن واسه کنکور یه رشته ی خوب بیاری در کنارش واسه عکاسی هم کلاس برو و بعدش کار کن 

اگه تونستی تو عکاسی به جای خوبی برسی درس تو بیخیال شو

اینجوری خیلی نتیجه ی بهتری میگیری 

🏃🏻‍♀️

به پزشکی که عمرا امید داشته باشم. حالا بر فرض بزاریم پرستاری دراومدم. تو اشناهامون هستن پرستار که بی ...

تو یکیو پیدا کن از شغلش راضی باشه عمه من بهیار تامین اجتماعیه بیست سال سابقه کار داره حقوقش۳۷ملیونه و کاملا از شغلش راضیه هر شغلی سختیه خودشو داره بلخره ببین ب چی علاقه داری ک بعد نری بنالی

منم همینطورم ب حرف مردم توجه نکن ب چیزی ک هلاقه داری ب سمتش برو من علاقم ب دبیری هستش و از لحاظ محتر ...

حرف مردم به کنار...حرف خانواده رو چیکار کنم؟ غیر ممکنه اجازه بدن چون من خانواده خودمو میشناسم. حداقل الان اجازه نمیدن و میگن بشین درستو بخون. اگر اجازه بدن سال بعد، بعد کنکور هست اونم اگر رشته خوبی قبول نشم.

حقیقتا من به درس علاقه زیادی داشتم اما وقتی یه مدت ازش دور شدم دیگه ازش متنفر شدم. هر چیم موندم به خاطر اجبار خانواده بوده. البته اجبار هم نه... بیشتر میشه گفت ترس از خانواده. ترس از طرد شدن. از طرفی میگم با شرایط فعلی کنکور و ۶۰ درصد این همه تلاش کردم و خوندم، اگه باز نتونستم چی؟ اگه رشته خوبی نیاوردم چی؟ خیلی خیلی چشمم می‌ترسه. چون خیلی دودلم میون همه چیز