2777
2789
عنوان

چجوریه بعضی مجردا تاپیک میزنن از نیاز مینالن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ۱۹ سالگی فک نمیکردم ولی الان ۳۲ سالمه خب . همدم و نیاز عاطفی برای همه هس . تو اول جوونیته هرکس تو یه سنی احساس میکنه ب همدم نیاز داره یکی ۲۰ سالگی یکی ۳۰ و ..

والا من از 14 سالگی حس جنسی شدید داشتم تو 17 سالگی هم خیلی  شبا گریه میکردم به خاطر همین موضوع 

میل به همدم و نیاز عاطفی هم که کاملا طبیعیه هیچوقت پدر مادر و هزار تا دوست و مشغله نمیتونن جای همدم و همسر از جنس مخالف رو بگیرن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
واقعا... نمیدونم رابطه ای که تجربه نکردن...چطور طلب میکنن....

عزیزم این یه چیز غریزی هست تو وجود آدم و تو دوران بلوغ فعال میشه ‌.. نوزادی که از شکم مادرش میاد بیرون از کجا می‌دونه باید سینه رو بمکه تا شکمش سیر بشه ؟ هورمون طبیعی اینجوریه که نیاز جنسی رو تو وجودت روشن یا کنترل می‌کنه 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

منم برام عجیبه چطور بعضیا میگن هیچ نیاز جنسی عاطفی ندارن و بنظرم طبیعی نیست که آدم هیچ میل و غریزه ای نداشته باشه ولی خب میگم آدما با هم تفاوت دارن دیگه ممکنه سرد باشن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
درک نمیکنم چطور سفر تنهایی بهت میچسبه اخه سفر مزه اش به داشتن همراه

خیلی عشقه

والا چجور با یکی بهتون خوش میگذره یکی میخواد بره رستوران یکی تو فاز غذای سالمه یکی هتل میخواد یکی تو فاز چادر و بیرونه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

منم برام عجیبه چطور بعضیا میگن هیچ نیاز جنسی عاطفی ندارن و بنظرم طبیعی نیست که آدم هیچ میل و غریزه ا ...

دقیقا.... منی که هیچگونه تجربه رابطه ندارم از دروان بلوغ تا الان نیازم هست حالا نه به اون صورت شدید ولی خب بنظرم طبیعیش اینکه تو دوران بلوغ فعال شه این نیازه..چون سالم بودن هورمون هارو نشون میده...

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

منم برام عجیبه چطور بعضیا میگن هیچ نیاز جنسی عاطفی ندارن و بنظرم طبیعی نیست که آدم هیچ میل و غریزه ا ...

😅

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

عزیزم منم ۱۹ سالگی فک نمیکردم ولی الان ۳۲ سالمه خب . همدم و نیاز عاطفی برای همه هس . تو اول جوونیته ...

دیدم یکی تاپیک میزنن ۱۶ سالشه ۱۸ سالشه ۱۹ سالشه واسه همین تعجم کردم

اینکه کسی حس جنسی نداشته باشه به هیچ وجه طبیعی نیست و یکمی هم غیرممکنهمگه اینکه مشکل هورمونی داشته ب ...

وقتی عزت نفس بالا داشته باشی با چشم عقل طالب هاتو میسنجی و چشمت شرایطو قصد و غرضشونو به وضوح و درست حسابی میبینه در نتیجه میل جنسی میکشه عقب و گاها باید ضد تهوع هم بخوری تا چند وقت تا از دیدن نرهای بی همه چیز که یک دستشون تو خش تکشونه و دست دیگر در جیب پدرمادر رو میبینی بالا نیاری

تبریز🥺🥺🥺🥺🥺 عشقم باید حتماااااا ی بار بیام این شهر زیباچوک چوک تبریز سیویوروم باشه بیا😂😂😂

ای جانم تو بیا بت هم تبریز گردی کنیم اول

بعد هم  همون پلمپ 

دیگه تو من و بچپون چمدون ببر دور دور

امروز جانی ام کاملا دپ                

اره واقعا

این یه نعمته خوشحال باش😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐