2777
2789
دیگه از طرف دانشگاه مشهد اومدیم حیفه نرم😂💔

برو کیف کن

حسابی له میشی

اما خوش میگذره

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو پارک آبی قسمت موج خروشان تو مشهد پسرم ۱۲ سالش بود و تقریبا ۱۵۵ قد داشت خفه میشد

ویه دفعه هم یه خانم تو تیوب برعکس شده بود دوتا پاش بالا مونده بود و سرش رفت پایین داشت خفه میشد

بقیه جاها کم عمق نیاز به شنا نیست

شنا بلد باشی کیفش بیشتره، ولی سرسره سوار شدن شنا بلد بودن نمی‌خواد که خواهر من😂😂😂

من مهر ماه رفتم موج‌های آبی کلی هم کیف داد کلی هم خوش گذشت😁 سوار شدن یه سری سرسره‌هاش مثل سقوط آزاد شنا بلد بودن نمی‌خواد دل و جیگر می‌خواد که شجاعتشو داشته باشی 😂😎 سقوط آزاد رو که دو بار پشت سر هم با دختر خالم رفتیم، و همه سرسره‌هاش رو از صبح تا شب استفاده کردیم در کل روز خوبی بود 💃🏻💃🏻💃🏻

اما الان دیگه تا چندین ماه نمی‌تونم استفاده کنم 🥹

مگه نمیگن آبش زیاد نیست

یسری سرسره هاش وقتی میای پایین نیاز نداره شنا بلد باشی فرود میای تو یه حوض مانند

ولی یسریش پرت میشی تو عمق یک و نیم متری منم ک شنا بلد نبودم داشتم خفه میشدم غریق نجات درم اورد

خدا❤

شنا لازم نیست حتی رودخونه اش

فقط استخرش 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه