2777
2789
شنا بلد باشی کیفش بیشتره، ولی سرسره سوار شدن شنا بلد بودن نمی‌خواد که خواهر من😂😂😂من مهر ماه رفتم ...

چه خوبببب🤩😂

شنا هم تا یه حد کمی یادمه.ولی خب نه در حدی که جرعت رفتن تو آب عمیق رو‌داشته باشم

خوبه پس خوش میگذره😁 هیجان خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههه پس حواسم باشه

بله حتما و باید به دستوراتی که میگن خوب گوش بدین مثلا خانمه دستش رو ول کرده بود تو قایق تو تونل سرش خورده بود به دیواره...

ولی کلا خیلی خیلی خوبه مخصوصا اگه با یه همراه خوب و پایه باشی خوش بگذره عزیزم

چه خوبببب🤩😂شنا هم تا یه حد کمی یادمه.ولی خب نه در حدی که جرعت رفتن تو آب عمیق رو‌داشته باشمخوبه پس ...

آره اصلا عالیه،یه چیزی هم بهت بگم چون کمتر کسی می‌دونه و شاید کسی دونست و بهت نگفت اینجا من بهت میگم...

موقعی که رفتی موج‌های آبی هر نیم ساعت توی قسمت دریاش که آب‌های بیشتری داره موج می‌زنه بالا خیلی باحاله بری نزدیک‌تر و با موج بیای عقب 🤣🤣🤣🤌🏻🤌🏻🤌🏻🌊🌊🌊

سفینه فضایی خیلی ترسناکه سوار نشو من هم سرم گیج خورد هم اینکه عمقش زیاد بود ترسیدمولی غریق نجات همیش ...

نه بابا بزار بره سوار شه کل کیفش به همین سرسرهاشه اصلاًم ترس نداره و به قول خودت همین که غریق نجات همیشه اونجا هست سریع می‌کشدت بیرون 😂😂😂

شنا بلد باشی کیفش بیشتره، ولی سرسره سوار شدن شنا بلد بودن نمی‌خواد که خواهر من😂😂😂من مهر ماه رفتم ...

منم اولش عین چی میترسیدم

اما بعدش یکی میخواست منو جمعمم کنه😂🥲

عاشق قایقه بودم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

نیازی به شنا بلد بودن نیست. سرسره هاش داخل استخر نمیفته. انتهای سرسره ها تا زیر زانو یکمی اب جمع میش ...

بله بعضیاش میره تو استخر اما همونم عمقش در حد ۱ متره و یکنفر ناجی هم کنار وایساده

منم اولش عین چی میترسیدماما بعدش یکی میخواست منو جمعمم کنه😂🥲عاشق قایقه بودم

دقیقاً منم همینجوری بودم😂😂😂بعضی از پرسنلاش که انگار طلب ارث باباشونو ازت دارن انقدر نچسب و گوش تلخن نمیشه با یک من عسل خوردشون،

ولی اون دختره که جای سقوط آزاد بود خیلی دختر خوب و مهربونی بود من یکی دوبار هی رفتم داخلش اومدم بیرون انقدر که می‌ترسیدم دختر خالم می‌گفت بابا به خدا اولشه که فقط زیر پات یهو خالی میشه بعدش هیچی نیست میری تو آب هی می‌گفتم نه😬😬😬 پرسنلش انقدر مهربون بود می‌گفت نگران نباش تا خودت نگی من نمی‌زنم که بری پایین 🥹❤️

قایق که میگی منظورت کجاشه؟🤔

سفینه فضایی خیلی ترسناکه سوار نشو من هم سرم گیج خورد هم اینکه عمقش زیاد بود ترسیدمولی غریق نجات همیش ...

ولي من عاشق سفينه فضاييم😬

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
دقیقاً منم همینجوری بودم😂😂😂بعضی از پرسنلاش که انگار طلب ارث باباشونو ازت دارن انقدر نچسب و گوش تل ...

همون دیواره منظورمه

سقوط ترسناکه من ترسیدم اما دوستم رفت😶

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

همون دیواره منظورمهسقوط ترسناکه من ترسیدم اما دوستم رفت😶

میشه واضح‌تر بگی کجا رو میگی لعنتی ذهنم درگیرش شد 😂😂😂

اولش خدایی خیلی ترسناکه ولی بعدش اوکی میشی من پشت بندش سریع رفتم باز، شد دوبار پشت هم سقوط آزاد 🥹💃🏻🤣