2777
2789

اصلا حوصله مرد مطلقه ندارم

داغون شده و مهریه داده به زن قبلی آش و لاش می خوان بیان بیوفتن سر آدم

مالی و روحی روانی یکی دیگه پدرشون رو در آورده داغون شده اش قراره برسه به تو

کاش این بار هم این اشتباه رو نمی کردم همچین مردی رو برای آشنایی قبول نمی کردم

بالاخره خود آشنایی هم آدم رو درگیر میکنه

از همون اول دیگه مردی که مطلقه یا زنش مرد هباشه قبول نمی کنم

این بار برام تجربه شد و واقعا اذیت شدم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرمجرداصلابه دردت نمیخوره چون تجربه دارم میگم مطلقه وزن مرده بهترن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
پسرمجرداصلابه دردت نمیخوره چون تجربه دارم میگم مطلقه وزن مرده بهترن

نه اصلا

من مخالفم با نظرت

از نظر مالی که مطلقه ها داغون شدن

روحی داغون شدن

از مهریه هم می ترسن

کجاشون خوبه

کیفش رو یکی دیگه اومده برده بعد داغون شده اش برسه به من

اصن دلیلش چیه ک راش دادی بیاد خاستگاری

خواستگاری درسته نه خاستگاری 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

نه اصلامن مخالفم با نظرتاز نظر مالی که مطلقه ها داغون شدنروحی داغون شدناز مهریه هم می ترسنکجاشون خوب ...

خودت مجردی یامطلقه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اصن دلیلش چیه ک راش دادی بیاد خاستگاری

می خواستیم آشنا بشیم

خواستگاری هم نیومدن هنوز آشنایی بود

ولی اشتباهه با مرد مطلقه آشنایی وقتی دختر مطلقه نیست