2777
2789
دیگه از طرف دانشگاه مشهد اومدیم حیفه نرم😂💔

برو کیف کن

حسابی له میشی

اما خوش میگذره

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو پارک آبی قسمت موج خروشان تو مشهد پسرم ۱۲ سالش بود و تقریبا ۱۵۵ قد داشت خفه میشد

ویه دفعه هم یه خانم تو تیوب برعکس شده بود دوتا پاش بالا مونده بود و سرش رفت پایین داشت خفه میشد

بقیه جاها کم عمق نیاز به شنا نیست

شنا بلد باشی کیفش بیشتره، ولی سرسره سوار شدن شنا بلد بودن نمی‌خواد که خواهر من😂😂😂

من مهر ماه رفتم موج‌های آبی کلی هم کیف داد کلی هم خوش گذشت😁 سوار شدن یه سری سرسره‌هاش مثل سقوط آزاد شنا بلد بودن نمی‌خواد دل و جیگر می‌خواد که شجاعتشو داشته باشی 😂😎 سقوط آزاد رو که دو بار پشت سر هم با دختر خالم رفتیم، و همه سرسره‌هاش رو از صبح تا شب استفاده کردیم در کل روز خوبی بود 💃🏻💃🏻💃🏻

اما الان دیگه تا چندین ماه نمی‌تونم استفاده کنم 🥹

مگه نمیگن آبش زیاد نیست

یسری سرسره هاش وقتی میای پایین نیاز نداره شنا بلد باشی فرود میای تو یه حوض مانند

ولی یسریش پرت میشی تو عمق یک و نیم متری منم ک شنا بلد نبودم داشتم خفه میشدم غریق نجات درم اورد

خدا❤

شنا لازم نیست حتی رودخونه اش

فقط استخرش 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه