2777
2789
عنوان

عاقلانس کسی برای پسر بره آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
برا من که خیلی عجیب و غریب پیچیده بود روند آی وی اف

عزیزم شما ای وی اف کردی نتیجه گرفتی؟ دکتر کی بود؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دکتر سهیلا عارفی

تو چندمین انتقال مثبت شدی کدوم بیمارستان؟ 

ببخشید میپرسم خودت مشکل داشتی یا همسرت؟ 

عکس رنگی هم گرفتی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بارداری مصنوعی یعنی بدن آمادگیش نداشته و تو خودت با دستکاری باردار شدی سه ماه تمام باید پروژسترون بز ...

این برای تمام بانوان نیست برای اونایی که مشکلات بارداری شدید دارن هستش عزیزم ای وی اف من خودم قراره برم تو سیکل اینقدر هم سخت نیست بعضی از خانم ها که گفتم مشکلات بارداری داشته باشن اینجوریه ولی خوب این خانم نگفته مشکل بارداری داره دلش پسرمیخاد که اونم با تعیین جنسیت ۷۰میلیونی میخاد که باید دوقلو بیاره چون قل اول تعیین جنسیت نمیکنن دومی میکنن بعد خانم ها بدنشون در هر سیکل قاعدگی آمادگی بارداری داره عزیزجان

این برای تمام بانوان نیست برای اونایی که مشکلات بارداری شدید دارن هستش عزیزم ای وی اف من خودم قراره ...

شما واردش شد بعدا میفهمی سخت بود یا ن منم طبیعی باردار میشم و برای کس دیگه اینکارو کردم

شما واردش شد بعدا میفهمی سخت بود یا ن منم طبیعی باردار میشم و برای کس دیگه اینکارو کردم

خانمی بود اونجا بخاطر مشکلات سقط جنین مکرر تا آخر زایماانش امپولای پروستروژن رو استفاده کرده بود گفت هنوز جاشون میسوزه خانم دیگه بود ی هفته استفاده کرده بود بدن با بدن فرق داره  شرایط هرکسی جوریه من خیلی پرس‌وجو کردم

خانمی بود اونجا بخاطر مشکلات سقط جنین مکرر تا آخر زایماانش امپولای پروستروژن رو استفاده کرده بود گفت ...

منکه دکتری ک رفتم یه نسخه مشخص داشت که روی میز بود ماماها همون برا همه تجویز میکردن

منکه دکتری ک رفتم یه نسخه مشخص داشت که روی میز بود ماماها همون برا همه تجویز میکردن

روش چی نوشته بود من رفتم سونو از خود دکتر پرسیدم ب یه خانم می‌گفت مثلا این دارو مصرف کن فلان جابرو پرسیدم ازش گفت ن خانم شرایط همه یکی نیس من رفتم کلینیک خصوصی ناباروری که درصد بارداری زیاد بوده من بخاطر مشکل همسرم کاندید میکرو شدم

روش چی نوشته بود من رفتم سونو از خود دکتر پرسیدم ب یه خانم می‌گفت مثلا این دارو مصرف کن فلان جابرو پ ...

خب ببین شاید اولش شرایط فرق کنه ولی داروهای انتقال و بعد مثبت شدن تقریبا یکیه