2777
2789
عنوان

عاقلانس کسی برای پسر بره آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست
خب ببین شاید اولش شرایط فرق کنه ولی داروهای انتقال و بعد مثبت شدن تقریبا یکیه

الان یعنی برای بارداری مثبت تا سه ماه باید پروستروژن زد من پرسیدم گفتن هم شیاف میدن هم آمپول ولی برای بعضی ازشون کمتر آمپول. می‌نویسن بیشترشیاف من جاریم دوبار ای یو ای کرده بود سقط شده بود تا آخر زایماانش آمپول میزد برای ای وی اف ولی من الان سقط نداشتم توقع ندارم برم اونجا بگم سه ماه آمپول بزن

الان یعنی برای بارداری مثبت تا سه ماه باید پروستروژن زد من پرسیدم گفتن هم شیاف میدن هم آمپول ولی برا ...

من رحمم نرمال بدون هیچ مشکلی بود سه ما پروژسترون زدم ولی آنوکسا رو دکتر تا آخر بارداری تجویز کردن شیاف پروژسترون ک اصلا قطع نشد برام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رحمم نرمال بدون هیچ مشکلی بود سه ما پروژسترون زدم ولی آنوکسا رو دکتر تا آخر بارداری تجویز کردن شی ...

ولا من از نافی اینا اصلا نمی‌ترسم ولی عضلانی رو خیلی بدم میاد فوبیای بچگیمه کلا میخام برم بهشون بگم برام ننویسم یا کمتر بنویسند 

نه اصلا خواهرشوهرم دوبار بخاطر نازایی ای وی اف کرد یبار بخاطر دارو و هورمون های ivf کلیه هاش ورم کردن 

بار دومم قلبش دچار مشکل شده مگه دیوونه شدی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤