2777
2789
عنوان

بچه ها ترخدا کمکم کنید خواهش میکنم

150 بازدید | 23 پست

دیروز رفتم دکتر روز اول پریودی سونو انجام داد گف کیست پنج سانتی داری قبل این دکتر دیگه گفته بود داروی لتروزول بخور از روز 3 پری تا 7 بعد امپول میزنیم اما این گف نخورم چون احتمال ترکیدنشش هست بچه ها من میخام بخورم ریسک کنم ؟کسی با کیست لتروزول خورده ؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کیست شکلاتی دارم اندومتریوز لترزول خوردمبستگی داره کیستت چی بوده باشه خب وقتی دکتر گفته نخور نخور ...

خواهر بخدا دکتر هر بار یه چیز میگه از پول و زندگی افتادم 

میتونم سونو ام بفرستم ببینی ؟

متوجه میشی؟

نخور .اول کیستتو درمان کن .نتیجه سونوتو ببر به دکتر نشون بده ، ببین اون چی میگه

گفت دو ماه قرص جلوگیری بخور اخه خیلییییییییییییییییییییی کلافممممم و من دوماه بخورم از کچا معلوم بدتر نشه 

حتما دلیلی داشته که گفته نخور عزیزم بین تایم مراجعه بین دوتا دوکترت فاصله بوده ؟اگر مردد هستی یه دکت ...

نه چند روز فقط زمان فاصله داشت این دکتر روز اول پری سونو کرد اون یکی ام سونو نوشت بیرون دکتر تو روز عادی غیر پریودی انجام داد

گفت دو ماه قرص جلوگیری بخور اخه خیلییییییییییییییییییییی کلافممممم و من دوماه بخورم از کچا معلوم بدت ...

نه عزیزم ، نترس با قرص خوب میشه .میدونم دوست داشتی زودتر اقدام کنی ولی صبر کن حتما حکمتی توش بوده 

چند سانت بود عزیزم؟

دو تا سمت راست تخمدانمه دوتاسمت چپ

نمیدونم دوسانت هست جهار سانتم هست 

عصابم ریخته بهم

فردا دارم میرم ای یو ای کنم چون توی اقدام به بارداری هستم ظبیعی نشدیم هم بخاطر این کیست شکلاتی گهه من هم بخاطر مشکل ضعیفی اسپرم همسرم که دارو داره مصرف میکنه

دکتر گفت دو بار ای یو ای میکنم اگر نشد مشخص نیست بتونه ای وی اف کنه یا نه 

گفت موقع پانکجر شایذ ابسه کنه خطرناکه 

دگ موندم بخدا شما داری اندومتریوز باردار شدی پانکجر کردی چیزی نشد؟

نه عزیزم ، نترس با قرص خوب میشه .میدونم دوست داشتی زودتر اقدام کنی ولی صبر کن حتما حکمتی توش بوده

خیلییییییی برا این ماه برنامه ریختم خیلی ..... تمام افکارم بهم خورده دارم دیییووونه میشم