2777
2789
عنوان

بابام اصلا از من سراغی نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست
تو تاپیک خودم نمیتونم بزنم با اجازه اسیراهنمایی کنید این خانواده پدر و مادر خوبند یا بدند؟ بچه شون م ...

نمیدونم متوسط رو به بد هستن

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مادر و پدرم جداشدن خیلییی سال قبل 

بچه ها با مادرم زندگی میکردیم 

پدرم هیچ مسئولیتی مالی و عاطفی نداشت 

الان ۷ساله اصلا ازش خبری نمیگیرم حالم بد میشه صداشو میشنوم 

عروسیم از قصد نیومد فامیلاش نزاشت بیان که ابروی منو جلوی فامیل همسرم ببره 

کاشکی از اول گفته بودم مرده 

انقدر آدم بد ذات و عوضیه حاضر نیستم ریختشو ببینم 

الان یه عده میان میگن پدر و مادر احترامشون واجبه و از این حرفا خبر ندارن که همه پدر و مادرها خوب و درست نیستن احترامی هم ندارن 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
😐نوشتم وقتی زنگ میزنم باهام بدرفتاری میکنه

بدرفتاری با جواب ندادن و فحش دادن بدبیراه فرق داره تو کل عمرم یادم نمیاد یکبارم بوسم کرده باشه همش ب زنش میگفت این اضافه هس اینم مث مادرش هس عقده همه چیز به دلم گذاشت من تو یه اتاق ساعتها گشنه و تشنه بودم خودشون دور هم خوش میگذروندن اینا فقط یه گوشه ای از بدیها و ظلم هایی که تو حقم کرده انشالله زنده باشم و زجر کشیدن شو ببینم

منم یه دایی دارم بی مسئولیت ترین آدم دنیاست حتی برای عقد دخترش نرفت رضایت بده چون از زنش جدا شده و حتی ۲۰ ساله یه زنگ به بچه هاش نزده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

آفرین خوب کاری میکنی 

باباته جای دوری نمیره خودش نبینه خدا میبینه 

من بابا ندارم ولی به جاش مرتب زنگ میزدم به عموهام و اونا هم زنگ میزدن 

از موقعی که منو خواستگاری کردن واسه پسراشون و جواب منفی دادیم سرسنگین شدن باهام و چند ماه پیش زنگ زدم بهشون ولی دیگه اونا هیچ سراغی ازم نگرفتن:)