2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا زدی

ببخشید یا سوال دیگه .تا کی باید اقدام داشته باشم .؟ امروز ۱۸ پریودمه کیت تخمک گذاریم ۱۴ پری مثبت شد شب ۱۳ ۱۴ ۱۵ رابطه داشتم روز ۱۲ پری اچ سی جی زدم 

اصلا نمیتونم رابطه داشته باشم یه جوری شده انگار بسته شده سفت شده 😭 

تا یکم کار میکنم زیر دل وکمرم درد میگیره 

ببخشید یا سوال دیگه .تا کی باید اقدام داشته باشم .؟ امروز ۱۸ پریودمه کیت تخمک گذاریم ۱۴ پری مثبت شد ...

ماه اول تزریقته

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
ببخشید یا سوال دیگه .تا کی باید اقدام داشته باشم .؟ امروز ۱۸ پریودمه کیت تخمک گذاریم ۱۴ پری مثبت شد ...

منم بدنم اینجوریه ..رابطه مثلا دو سه روز پشت هم داشته باشم بدنم خیلی سفت میشه.میفهمم چی میکی

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خب پس چرا برامن نیس ؟ میگم نکنه امپولی زدم بدرد نخور بوده 🤔

والا من دوستم تا روز ۱۴ بیبیش مثبت میشد 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
سخته اخه

همینکه تو فکرش باشی و هی درحال اقدامو پیگیرتخمک ازاد شدن اینا هستی سخت میگذره ناامید نباش ولی بیخیال باش هی بخودت بگو شد که شد نشد هم بلأخره میدونم بوقتش مامان میشم توکل به خدا انشاالله مثبت میشه برات

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بدنم اینجوریه ..رابطه مثلا دو سه روز پشت هم داشته باشم بدنم خیلی سفت میشه.میفهمم چی میکی

اخه ۶ ماهه اقدامم اینجوری نشده بودم ..

من درکل خیلی خشکه اما این ماه خوب شده بودم اما از بعد از تخمک گذاری یه جوری شده 

ممکنه اثر اچ سی جی باشه ؟یا استروژن که میخورم؟

اره . این ماه لتروزل اچ ام جی و استروژن خوردم. روز ۱۲ ۳ تا فولی ۱۷ ۱۸ ۱۹ داشتم عصرش اچ سی جی زدم دوت ...

ب خاطر همونه بدنت واکنش نشون میده ماه بعد اگ خدایی نکرده این ماه باردار نبودی بزنی بدنت در این حد واکنش نمیده