2777
2789
عنوان

بچه ها ترخدا کمکم کنید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست
دو تا سمت راست تخمدانمه دوتاسمت چپنمیدونم دوسانت هست جهار سانتم هست عصابم ریخته بهمفردا دارم میرم ای ...

من اصلا دیگه نمیدونم چی دارم چی ندارم برا همون خواستم برات بفرستم تو ام نگا کنی ببینی دردم چیه ای جانم انشالله انشالله انشالله با ای یو ای باردار بشی عزیزدلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلییییییی برا این ماه برنامه ریختم خیلی ..... تمام افکارم بهم خورده دارم دیییووونه میشم

حالا من رو بگو قرار بود شبی که اقدام کنیم ( قرص خورده بودم و دکتر تایید کرده بود تو همون شب اقدام کنیم )اون یکی بچم حالش بد شد و سه روز تو بیمارستان بستری شد ( دقیقا اون سه شب طلایی واسع اقدام ) حسابی اعصابم خورد شد ولی سپردم به خدا گفتم خدایا حتما حکمتی داره ، ماه بعد بدون قرص خوردن باردارشدم

حالا من رو بگو قرار بود شبی که اقدام کنیم ( قرص خورده بودم و دکتر تایید کرده بود تو همون شب اقدام کن ...

نمیدونم از دیروز داغونم هر دکتر یه چیزی میگه بخدا همشون فقط کش میدن همش پول من این چند ماه کلی هزینه کردم دبروز نزدیک دو تومن دادم بخدا خسته شدم میگم لتروزول از رو.ز 3 پری بخورم تا 7 هر چه باد بادا باد نهایتش میترکه ک فک نکنم بترکه من تا حالا ندیدم کسی بگه با لتروزول کیستم ترکید 

نمیدونم از دیروز داغونم هر دکتر یه چیزی میگه بخدا همشون فقط کش میدن همش پول من این چند ماه کلی هزینه ...

خب اگه باردار شدی و بعدا تو بارداری کیستت خوب نشد و مزاحم بچه بود چی ؟ اگه دور از جون خودت ، تو ماه های بالاتر خطر سقط داشتی چی ؟ به خدا اعتماد کن ، تو باید همون اول سونو میگرفتی که ببینی سالمی یا نه ، من همون اول سونو گرفتم کیست داشتم دو ماهم قرص خوردم ، باز یه مشکل دیگه پیش اومد ( شوهرم پاش شکست مجبور شدم شش ماه دوباره صبر کنم ) دوباره اومدم اقدام کنم دندونام کشتنم باز دو ماه دور دندونام بودم ، باز اومدم با لتروزول مثل تو اقدام کنم که جریانشو بهت گفتم ، یعنی دیگه اعصابم خورد شد 

الان شما بچه داری ؟؟؟

آره عزیزم ماه بعدی که اصلا قرص لتروزل نخوردم باردار شدم .الان ۲۲ ماهشه ، این روزا مثل برق باد میگذرن برات ، فقط مثل من ایشالا خاطراتش میمونه برات ، بهترین کار اینه که این دوماه رو هم صبر کنی ، توکل کن بخدا ، بزار با آرامش دوران بارداریتو بگذرونی ، و گرنه هی باید نگران کیستت باشی