2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 164 پست
جلوگیری داشتین ؟

اره از موقع زایمانم آمپول سه ماهه میزدم سه باری هم زدم ولی پری نمیشدم و کمردرد شدید هم داشتم دکتر گفت از آمپولاس واسه همون طبیعی جلوگیری میکردیم کاندوم یا اورژانسی اینا

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
والا مردم از خداشونه سالم باشن.خیلیا آرزوی ی بچه دارن.شوهرت قدر نمیدونه باهاش سرد باش حساب کار دستش ...

اره میگه دوتا داریم بسه همینا زیر بار هزینه ی همینا موندیم یکی دیگه بیاد باز مشکل ساز میشه و اینا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره از موقع زایمانم آمپول سه ماهه میزدم سه باری هم زدم ولی پری نمیشدم و کمردرد شدید هم داشتم دکتر گف ...

طبیعی که جلوگیری نیس

اورژانسی ها هم تقلبی شدن

فقط کاندوم

یا روش دائم ( البته اون هم چندماه اول باید جلوگیری کرد )  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بستن لوله مردان ، یه روش جلوگیری دائمیه .

اها اگه کار به اونجا رسید حتما باید خودش بره همین کارو بکنه تا دیگه منو مقصر ندونه

اره میگه دوتا داریم بسه همینا زیر بار هزینه ی همینا موندیم یکی دیگه بیاد باز مشکل ساز میشه و اینا

ب گناه و اینهاش کار ندارم اگ روحیه و جسم حساس داری نکن.هم جسمی آسیب میزنه هم روحی..شوهرت اذیت نمیشه تو میشی.ایشالا بهترین تصمیم بگیری

عزیز دلم شکر خدا رو بکن جانم عمرمگلم اون بچه نجات دهنده ی زندگی شما میشه رزق و روزی و مال فراوان با ...

انشاالله انشاالله

چون منم سومی رو تازه باردار شدم 

سهل انگاری خودمون هست اون فرشته کوچولو چه گناهی کرده . انشاالله خدا به همه مون اولاد سالم و سلامت بده . رزق و روزی دار 🤲🏻🤲🏻

اها اگه کار به اونجا رسید حتما باید خودش بره همین کارو بکنه تا دیگه منو مقصر ندونه

اگر این کارو کنه عالیه 

سومی رو که نگه دارین و قاتل نشین ، قدمش مبارکه

چاره کنین که چهارمی نیاد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگر این کارو کنه عالیه سومی رو که نگه دارین و قاتل نشین ، قدمش مبارکهچاره کنین که چهارمی نیاد

چه عیبی داره عزیزم 

من الان چهارمی رو باردارم 

بچه خودش نعمته 😍😍😍

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

اسی دختر بزرگت کمکت میکنه شک نکن منم ی دختر بزرگ تر از همشون دارم که وظیفه غذا و پوشک و شستن با اون ...

دخترم که واقعا واسه همین پسرم خیلی کمکم میکنه گاهی وقتا که نیست  واقعا تنهایی نمیتونم از پس پسرم بربیام الانم دخترم فهمیده میگه مامان من خودم نگهش میدارم ولی شوهرم گفت سقط کنیم بعدش که دخترم شنید صداشو چندساعت گریه میکرد فقط 

باید خیلی روش مطمعنی رو انجام می دادی 

چرا همچین اشتباهی کردی 

منم 28 سن دارم. به سومی اصلا فکر نمی کردم

بعد پنج سال با کمی سهل انگاری دیدم بعد یک و نیم ماه باردارم

دیگه هیچ کاری نتونستم بکنم 

دخترم که واقعا واسه همین پسرم خیلی کمکم میکنه گاهی وقتا که نیست واقعا تنهایی نمیتونم از پس پسرم برب ...

واییی نه اصلا سقط نکن عزیزم 

بزار به دنیا بیاد حالا شده دیگه 

سعی کن چون بخاطر وضع مالی که شوهرت میگه نداریم فلان 

جلوگیری کنید گلم 💚

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚