yalda_1378 مدیر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 60 عنوان بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست سلام دوستان من الان نزدیک یک ماهو نیم هست پریودنشدم بیبی چک زدم دوتاخط افتاده یکیش پررنگ یکیش کمرنگتره دوتاهم بچه دارم بچه ی کویچکم یه سال و سه ماهشه الان چکارکنم بنظرتون ؟؟ممکنه بیبی چک اشتباه بشه؟؟ بچه ی دیگه هم نمیخام واقعا شرایطشو ندارم. «نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨ امروز | 06:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیانا7575 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 337 نه بابا کلا شوهرم اعصاب نداره پسرم الان یسالو سه ماهشه گاهی وقتا باهاش لج میکنه سر بچه ی کوچیک داد م ... مردا که همیشه بچه هستن شما بازم باهاش صحبت کن شما بهتر میدونی چطور میشه همراهش کرد
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 17109 برای بچه های قبلیم خوشحال شد ولی اینو که دیشب فهمیدیم اصلا هنوز ناراحت و شاکی هم شد جلوگیری داشتین ؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
۶۷۷۲ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 26 برو عزیزم انشالله ک هرچی خیرو صلاحته نمیدونم من چرا اشک شوق میریزم اینجا🥲 انشاءالله عزیزم به زودی یه اولاد سالم و صالح بشی برات دعا میکنم
paredise عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2685 برای بچه های قبلیم خوشحال شد ولی اینو که دیشب فهمیدیم اصلا هنوز ناراحت و شاکی هم شد والا مردم از خداشونه سالم باشن.خیلیا آرزوی ی بچه دارن.شوهرت قدر نمیدونه باهاش سرد باش حساب کار دستش بیاد
yalda_1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 60 شما هم نشو مظلوم ، توپو بنداز زمین اون که باید جلوگیری میکرد ، باوجود بچه شیرخوار که نمیشد قرص بخوری ... بچم شیره خودمو نمیخوره کلا از دوماهگی شیرخشکی شد.وازکتومی چیه میشه توضیح بدی؟ «نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
yalda_1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 60 سقط زندگی رو واقعاً داغون میکنهمامانم سقط کرد سال ۹۰ زندگیمون از بالا همچین با شدت اومد پایین که اص ... اره میدونم عزیزم خودمم خیلی مخالف سقط هستم ولی شوهرم میگه سقط کن «نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 17109 بچم شیره خودمو نمیخوره کلا از دوماهگی شیرخشکی شد.وازکتومی چیه میشه توضیح بدی؟ بستن لوله مردان ، یه روش جلوگیری دائمیه . اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
yalda_1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 60 کوچیک کجابودبابامن دخترم چهل روزش بودباردارشدم شمابچت بزرگه ای جانم سخت نبود واست دوران بارداری اینا؟ «نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
جذابوزیبا عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 5 انشاءالله عزیزم به زودی یه اولاد سالم و صالح بشی برات دعا میکنم خدا از دهنت بشنوه عزیز دلمانشاللع ک خدا برات بهترینارو رقم بزنه😘
yalda_1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 60 من خودم که بچه مو نمیکشم شرایط هرچی که بشه توکل بخدا میکنم تلاشمو بیشتر میکنم رفاهش بیشتر بشه و نکت ... آمپول سه ماهه میزدم از موقع زایمان دومم ولی چون پری نمیشدم و خیلی کمردرد بودم مجبور شدم روش طبیعی جلوگیری کنم که از دستمون دررفت دیگه «نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
yalda_1378 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 60 منم الان میخوام بی بی بزنم دعام کن مثبت باشه ایشالله مثبت باشه عزیزم «نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
zahrakhodabandehloo عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3835 اسی دختر بزرگت کمکت میکنه شک نکن منم ی دختر بزرگ تر از همشون دارم که وظیفه غذا و پوشک و شستن با اون دخترم بوده بهش بگو که باهات همکاری کنه دست تنها نباشی 😘 مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
jozsmi عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2567 ای جانم سخت نبود واست دوران بارداری اینا؟ باورمیکنی دخترم شش ماهش بودمثه جت میدوییدخودش پامیشدشیشه وفلاکس شیرووسایلومیاوردمیگفت شیربعدش خودش جمشون میکردمیخام بهت بگم خداخودش کمک میکنه نگران نباش الان یکیش ۵سال وخورده ایشه ویکیش شش سال.