2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا کلا شوهرم اعصاب نداره پسرم الان یسالو سه ماهشه گاهی وقتا باهاش لج میکنه سر بچه ی کوچیک داد م ...

مردا که همیشه بچه هستن شما بازم باهاش صحبت کن شما بهتر میدونی چطور میشه همراهش کرد

برای بچه های قبلیم خوشحال شد ولی اینو که دیشب فهمیدیم اصلا هنوز ناراحت و شاکی هم شد

والا مردم از خداشونه سالم باشن.خیلیا آرزوی ی بچه دارن.شوهرت قدر نمیدونه باهاش سرد باش حساب کار دستش بیاد

شما هم نشو مظلوم ، توپو بنداز زمین اون که باید جلوگیری میکرد ، باوجود بچه شیرخوار که نمیشد قرص بخوری ...

بچم شیره خودمو نمیخوره کلا از دوماهگی شیرخشکی شد.

وازکتومی چیه میشه توضیح بدی؟

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
سقط زندگی رو واقعاً داغون می‌کنهمامانم سقط کرد سال ۹۰ زندگیمون از بالا همچین با شدت اومد پایین که اص ...

اره میدونم عزیزم خودمم خیلی مخالف سقط هستم ولی شوهرم میگه سقط کن

من خودم که بچه مو نمیکشم شرایط هرچی که بشه توکل بخدا میکنم تلاشمو بیشتر میکنم رفاهش بیشتر بشه و نکت ...

آمپول سه ماهه میزدم از موقع زایمان دومم ولی چون پری نمیشدم و خیلی کمردرد بودم مجبور شدم روش طبیعی جلوگیری کنم که از دستمون دررفت دیگه

اسی دختر بزرگت کمکت میکنه شک نکن 

منم ی دختر بزرگ تر از همشون دارم که وظیفه غذا و پوشک و شستن با اون دخترم بوده 

بهش بگو که باهات همکاری کنه دست تنها نباشی 😘

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

ای جانم سخت نبود واست دوران بارداری اینا؟

باورمیکنی دخترم شش ماهش بودمثه جت میدوییدخودش پامیشدشیشه وفلاکس شیرووسایلومیاوردمیگفت شیربعدش خودش جمشون میکردمیخام بهت بگم خداخودش کمک میکنه نگران نباش الان یکیش ۵سال وخورده ایشه ویکیش شش سال.