2777
2789
عنوان

خانوما زیر میزی چند باید بدم به دکترم که منو‌سزارین بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 169 پست
خب ۱۵ زیاده

کدوم شهری؟؟؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستان کوثر کشتارگاهه خود کادرش اشنای منه میگه اینجا دکتر و ماما کاری انجام نمیدن حتی سزارین با خ ...

مال منم اتفاقی شد چون سقط داشتم یهویی شد منو اورژانسی بردن اونجا وگرنه راضی نبودیم چون گفتن بچه باید اونجا بمونه تو nicu دستگاه جای دیگه نیس.

نه اصلا نمیتونم به طبیعی حتی فکر کنم قلبم تیر میکشه از فکرش 😐 عوارضشم خیلی زیاده واقعا مخصوصا عوارض ...

عزیزم پولی که زیرمیزی میدین اگه بدین بیمارستان خصوصی واقعا طبیعی بهتره من خودم طبیعی زایمان کردم یکساله گذشته وااااقعا هیچ عوارضی نداشت رفتار پرستارا وماماهاعالی 

وقتی درد داشتم بدرفتاری کردم ولی اونا کلی رفتارشون خوب بود

عزیزم پولی که زیرمیزی میدین اگه بدین بیمارستان خصوصی واقعا طبیعی بهتره من خودم طبیعی زایمان کردم یکس ...

جدی ؟؟ به این موضوعم فک کردم کدوم شهرین چقد دادین 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اصفهان من زایمان کردم ۱۴۰۰ زیرمیزی نگرف دکترم خیلیم خوب بود

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اگه تصمیم خودش و شوهرشه پس چرا تو‌کار شما دخالت کردهبعضی مادرشوهرا واقعا عجیبن..

چون توی اطرافیانشون فقط من رفته بودم خصوصی و فکر میکرد چون خواهرم بچهاشو خصوصی دنیا آورده منم از اون تقلید میکنم درصورتی که ی بار رفته بودم بیمارستان دولتی شهرمون موقع معاینه خیلی اذیت کردن منم گفتم میرم خصوصی

مال منم اتفاقی شد چون سقط داشتم یهویی شد منو اورژانسی بردن اونجا وگرنه راضی نبودیم چون گفتن بچه باید ...

بزار ی چیزی بگم من بچه ۵۰روز موند تو بیمارستان یکی از مادرا همراه من سقط داشت دو قلو میمومد ب بچه هایش سرمیزد بعد ۲۰روز من اونو تو ویلچر دیدم که لباس بیمارستان پوشیده بود گفت موقع سزارین بعدش عفونت کردم الان میگن باید رحمت رو در بیاریم

دکتر من اون موقع که من سر پسرم باردار بودم چند نفر اومدنش پیشش نامه داد برا سزارین اصلا هم زیر میزی از کسی نگرفت دوتا فامیل خودمم رفتن پیشش سزارین اختیاری زیر میزی نگرفت

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏